16cr.jpg
Objavljeno
3. prosinca 2018.

Dodjelu nagrade najuspješnijem studentu s invaliditetom

Ured za studente s invaliditetom poziva studente, profesore, suradnike, prijatelje na dodjelu nagrade najuspješnijem studentu s invaliditetom Sveučilišta u Rijeci u ak. god. 2017./2018., u prostor Akvarija na Kampusu 6. prosinca, 2018. godine u 15:00 sati.

Poštovani i dragi studenti, profesori, suradnici, prijatelji,

povodom obilježavanja Međunarodnog dana osoba s invaliditetom pri Sveučilištu u Rijeci pozivamo Vas na dodjelu nagrade najuspješnijem studentu s invaliditetom Sveučilišta u Rijeci u ak. god. 2017./2018., u prostor Akvarija na Kampusu 6. prosinca, 2018. godine u 15:00 sati, uz prigodan popratni program.

Osim dodjele nagrade, ove godine smo za Vas pripremili i prigodnu izložbu te gostujuće predavanje o inkluzivnom dizajnu kolega s Arhitektonskog fakulteta u Zagrebu i Građevinskog fakulteta u Rijeci.

Bilo bi nam iznimno drago kada biste nam se pridružili u obilježavanju navedenog dana i na taj način Vašim dolaskom uveličali cjelokupan događaj. Također, informaciju o našoj manifestaciji slobodno možete podijeliti među svojim kontaktima koji bi nam se rado pridružili.

Svoj dolazak ili dolazak Vaših kolega možete potvrditi odgovorom na ovaj e-mail (sandra.nuzdic@uniri.hr) te se na isti javiti ako imate dodatne upite ili Vam je potrebna podrška pri dolasku na Kampus Sveučilišta u Rijeci sljedeći četvrtak.


U privitku šaljemo pozivnicu i veselimo se Vašem dolasku.

Ured SSI - MDOSI 2018 - pozivnica.jpg

 

S poštovanjem, uz srdačne pozdrave.

 

Sandra Nuždić
Voditeljica Ureda za studente s invaliditetom

Ured za studente s invaliditetom

Sveučilišni savjetovališni centar (SSC)
uredssi@uniri.hr