Teh. faks-35.jpg
Objavljeno
31. listopada 2019.

Job.Fair i Dan otvorenih laboratorija 2019 na Tehničkom fakultetu u Rijeci

Manifestacija Job.Fair je po treći puta održana na Tehničkom fakultetu u Rijeci 24. listopada 2019. godine

Dana 24. listopada 2019. godine na Tehničkom fakultetu u Rijeci održana je treća po redu Job.Fair manifestacija koja je obuhvatila prezentacije laboratorija Tehničkog fakulteta, prezentacije studija i partnerskih tvrtki s kojima Tehnički fakultet surađuje na znanstvenostručnim projektima.

I ove godine predstavnici tvrtki su kroz interaktivna izlaganja putem izložbenih prostora u auli Fakulteta predstavili svoj rad, neke od projekata i područja kojima se bave. Na ovogodišnjoj Job.Fair manifestaciji sudjelovala su 23 privredna subjekta i to: HEP d.d. iz Zagreba, AITAC d.o.o. iz Kastva, Danieli - Systec d.o.o. iz Labina, iOLAP d.o.o. iz Rijeke, PK-Palfinger Kran d.o.o. iz Škrljeva, CROZ d.o.o. iz Zagreba, Klimaoprema d.d. iz Samobora, IHC Engineering Croatia d.o.o. iz Rijeke, Span d.o.o. iz Zagreba, INETEC d.o.o. iz Zagreba, Elcon Geraetebau d.o.o. iz Rijeke, Infobip d.o.o. iz Vodnjana, TSI d.o.o. iz Rijeke, SAIPEM S.p.A. Croatian Branch iz Rijeke, Hrvatski Telekom d.d. iz Zagreba, Uljanik Tesu elektronika d.o.o. iz Pule te predstavnici austrijskog gospodarstva u Hrvatskoj: Austrian Business Agency GmbH, Axess AG, BearingPoint GmbH, EBCONT enterprise technologies GmbH, epunkt GmbH, Lakeside Science & Technology Park GmbH, SSI Schäfer IT Solutions GmbH.

U okviru Job.Faira-a održan je i Dan otvorenih laboratorija tijekom kojeg su učenici srednjih škola Primorsko – goranske županije i Istarske županije, te srednjoškolci iz Slunja, osim posjeta laboratorijima Tehničkog fakulteta, mogli više saznati o tehnološkim postignućima i alatima koji se koriste u sklopu laboratorija. Manifestacija je također omogućila sadašnjim učenicima srednjih škola, a potencijalnim budućim studentima proširiti vidike koji će im pomoći kod odabira željenog Fakulteta i prednostima koje diploma Tehničkog fakulteta pruža na tržištu rada.

U pripremu ovogodišnjeg Job.Fair-a i Dana otvorenih laboratorija uloženo je puno vremena i truda, te nismo propustili trajno zabilježiti atmosferu samih događaja kroz fotografije.

Galerija

 • Objavljeno
  danas

  Natječaj za prikupljanje ponuda za zakup poslovnog prostora

  Rok za davanje ponuda je 25. studeni 2019. do 12 sati.

 • Objavljeno
  13. studenoga 2019.

  Objavljen Natječaj

  za dodjelu nagrade najuspješnijem/joj studentu/ici s invaliditetom u ak. god. 2018./2019.
  Sveučilište u Rijeci raspisalo je Natječaj za dodjelu novčane nagrade u iznosu od 1.000,00 kuna najuspješnijem studentu/ici s invaliditetom u akademskoj godini 2018./2019.

 • Objavljeno
  13. studenoga 2019.

  Javni poziv za prijavu projekata

  koji se odnose na kulturne, sportske, znanstvene i edukacijske aktivnosti koje su isključivo namijenjene studentima

 • Objavljeno
  12. studenoga 2019.

  21. međunarodna regata u mornarskom veslanju - Portorož

  Tehnički fakultet je ostvario zapažen rezultat na međunarodnoj veslačkoj regati u Sloveniji.

 • Objavljeno
  11. studenoga 2019.

  Otvorene prijave za Realizator Learn & Mingle modul

  LEARN & MINGLE interaktivni je modul case study natjecanja Realizator s ciljem učenja, umrežavanja i druženja. Tri događanja bit će održana u kreativnom centru Ri.Hub (Ivana Grohovca 1a, Rijeka).

 • Objavljeno
  11. studenoga 2019.

  Bistro RITEH

  Meni od 11. do 15. studenog 2019.