16cr.jpg
Objavljeno
30. studenoga 2018.

JOB.FAIR na Tehničkom fakultetu u Rijeci

Manifestacija Job.Fair je po drugi puta održana na Tehničkom fakultetu u Rijeci 23. studenog 2018. godine

Dana 23.11.2018. godine na Tehničkom fakultetu u Rijeci održana je druga po redu JOB.FAIR manifestacija koja je obuhvatila prezentacije laboratorija Tehničkog fakulteta, prezentacije studija i prezentacije partnerskih tvrtki s kojima Tehnički fakultet surađuje na znanstvenostručnim projektima.

I ove godine, kroz interaktivna izlaganja putem izložbenih prostora u auli Fakulteta i zasebnih prezentacija u učionicama, svoju djelatnost je našim studentima i ostalim zainteresiranim posjetiteljima predstavio čak 21 privredni subjekt i to: HEP d.d. iz Zagreba, DANIELI-SYSTEC d.o.o. iz Labina, INETEC d.o.o. iz Zagreba, INFOBIP d.o.o. iz Vodnjana, NAVIS CONSULT d.o.o. iz Rijeka, TSI d.o.o. iz Rijeke, AITAC d.o.o. iz Kastva, Klimaoprema d.d. iz Samobora, ABB d.o.o. iz Zagreba, PK-Palfinger Kran d.o.o. iz Škrljeva, Coadria d.o.o. iz Rijeke (iOLAP), ELCON GERATEBAU d.o.o. iz Rijeke, Combis d.o.o. iz Zagreba, Visage Technologies d.o.o. iz Zagreba, BAT Adria Cluster, Mep d.o.o. iz Rijeke, IHC Engineering Croatia d.o.o. iz Rijeke, FINCANTIERI S.p.A. iz Trsta, Italija, ADB Safegate iz Graza, Austrija, MONTELEKTRO iz Kastva i INA – Industrija nafte d.d. iz Zagreba.

Po prvi puta su na Job.Fair-u Tehničkog fakulteta održana dva popularna predavanja koja su za studente Fakulteta i srednjoškolce koji su se došli upoznati s našim Fakultetom, pripremili g. Ratko Mutavdžić, direktor za cloud servise u Microsoftu na temu „Tehnologije i znanja za budućnost“ i g. Mladen Maras, direktor Sektora razvoja i implementacije aplikativnih rješenja u COMBISu na temu  „BigData & AI: Što veliki znaju o nama malima“.

Nakon lanjskog uspjeha, manifestacija je ponovno uspješno povezala predstavnike gospodarstvenika i studente Fakulteta kao buduće mlade stručnjake koji će uskoro biti u potrazi za svojim prvim zaposlenjem i daljnjim profesionalnim uspjesima. Manifestacija je također omogućila i budućim generacijama studenata, sadašnjim učenicima srednjih škola, koji su posjetili laboratorije Fakulteta uvid u moderan i poticajan način studiranja, ali i prednosti koje diploma Tehničkog fakulteta pruža na tržištu rada gdje su inženjeri tehničkih struka i dalje deficitarno zanimanje.

U pripremu ovogodišnjeg Job.Fair-a i Dana otvorenih laboratorija uloženo je puno promišljanja, vremena i truda, te nismo propustili trajno zabilježiti atmosferu samog događaja kroz fotografije koje na najbolji način opisuju raznovrsnu ponudu i zanimljivosti ove manifestacije.

Galerija

 • Objavljeno
  jučer

  Pripremni seminar za brucoše iz programiranja 2021.

  Pozivamo studente prvih godina Tehničkog fakulteta u Rijeci da se prijave na Pripremi seminar iz programiranja od 27. do 30 rujna 2021 godine. Broj sudionika je ograničen te će po popunjavanju ovaj formular biti će zatvoren za ispunjavanje.

 • Objavljeno
  14. rujna 2021.

  Uputa za studente nove korisnike - Autotrolej - mjesečne karte

  NOVI KORISNICI ILI KORISNICI KOJI RADE IZMJENE (nevažeća kartica, promjena zone) studenti koji ne posjeduju RCC karticu odnosno do sada nisu ostvarivali studentska prava ili moraju napraviti izmjenu zona moraju doći na prodajno mjesto gdje će im se izraditi kartica i upisati potrebne subvencije i prava.

 • Objavljeno
  14. rujna 2021.

  Uputa za studente postojeće korisnike - Autotrolej - mjesečne karte

  Za sve postojeće REDOVITE STUDENTE koji produžavaju postojeću kategoriju, a za koje su fakulteti dostavili popise o nastavku studiranja, kupnja po subvencijama na kioscima Tisak plus i Inovine, te putem web servisa Rijeka CityCard za listopad biti će omogućena od 27. 9. 2021. do 10. 10. 2021.

 • Objavljeno
  14. rujna 2021.

  Javno izlaganje o rezultatima istraživanja - Vedran Jurdana, mag. ing. el.

  Javno izlaganje o rezultatima istraživanja na poslijediplomskom sveučilišnom studiju bit će održano u petak, 24. rujna 2021. u 10:30 sati u učionici U8.

 • Objavljeno
  13. rujna 2021.

  NVIDIA RADIONICA 2021

  NVIDIA radionica: Osnove dubokog učenja 👁🗨
  Kada: 17. Rujna 2021. u 9h 📅⏰
  Gdje: MS Teams 💻
  Cijena: besplatno za studente 👩🎓👨🎓
  Maksimalan broj sudionika radionice: 50

 • Objavljeno
  9. rujna 2021.

  Javno izlaganje o rezultatima istraživanja - Marta Alvir, mag. ing. mech.

  Javno izlaganje o rezultatima istraživanja na poslijediplomskom sveučilišnom studiju bit će održano u četvrtak, 16. rujna 2021. u 11:00 sati u prostoriji L10.