16cr.jpg
Objavljeno
14. veljače 2020.

Natječaj za Erasmus mobilnost

Sveučilište u Rijeci 2. ožujka 2020. službeno raspisuje natječaje za mobilnost u okviru programa Erasmus. Rok za prijavu studenata je 3. travnja 2020., a rok za prijavu osoblja je 20. travnja 2020.

Sveučilište u Rijeci 2. ožujka 2020. službeno raspisuje natječaje za mobilnost u okviru programa Erasmus, a zbog velikog interesa tekstovi natječaja su već oglašeni na mrežnim stranicama Sveučilišta u Rijeci kako bi se budući prijavitelji mogli na vrijeme pripremiti.  U privitku su tekstovi sljedećih natječaja:

- Natječaj za mobilnost studenata (studijski boravak) na inozemnim visokoškolskim ustanovama u zimskom semestru, ljetnom semestru ili cijeloj akademskoj godini 2020./2021.

- Natječaj za mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja u akademskoj godini 2020./2021. 

Rok za prijavu studenata je 3. travnja 2020., a rok za prijavu osoblja je 20. travnja 2020. Detaljne informacije o Erasmus programu, tekstovi natječaja i prijavni obrasci objavljeni su na mrežnim stranicama Sveučilišta www.uniri.hr pod rubrikom Međunarodna suradnja, Erasmus / Natječaji za studente odnosno Natječaji za osoblje.

Temeljem novih Smjernica za izbor nastavnog i nenastavnog osoblja u 2020./2021. prednost će se dati mobilnostima na institucije članice YUFE mreže (Young Universities for the Future of Europe).

U privitku je popis YUFE partnera te navedeni kontakti međunarodnih / Erasmus ureda pri partnerskim ustanovama koje se može kontaktirati u svrhu dogovora suradnje.

Djelatnice Ureda za Erasmus mobilnost Sveučilišta u Rijeci posjetit će Tehnički fakultet 26. veljače 2020. godine.

U prizemlju Fakulteta bit će postavljen info pult u periodu od 10 do 12 sati na kojem će svi studenti i nastavnici zainteresirani za Erasmus+ program moći dobiti sve informacije o mogućnostima programa i načinu prijave na natječaj.

 

Obavijest o Erasmus natječajima

Natječaj Erasmus osoblje

Natječaj Erasmus studenti

Smjernice za izbor Erasmus osoblja

YUFE partneri