Teh. faks-35.jpg
Published
6. studenoga 2017.

Obavijest o održavanju javnog izlaganja o rezultatima istraživanja pristupnika Francesca Maura, mag. ing.

Održat će se javno izlaganje o rezultatima istraživanja pristupnika Francesca Maura, mag. ing.

Javno izlaganje o rezultatima istraživanja na poslijediplomskom sveučilišnom studiju pristupnika Francesca Maura, mag. ing. bit će održano u srijedu 22. studenog 2017. godine u 10:00 sati u Vijećnici.

 • Published
  Jučer
  • Published
   jučer

   Natječaj

   za podnošenje poticaja za podjelu državnih nagrada za znanost za 2018. godinu Rok: 11. veljače 2019.

 • Published
  Prosinac 2018
  • Published
   17. prosinca 2018.

   Bistro RITEH

   Meni od 17. do 21. prosinca 2018.

  • Published
   14. prosinca 2018.

   Posjeta tvrtki Aluflexpack Novi iz Umaga

   U sklopu terenske nastave iz kolegija Organizacija proizvodnje, studenti Diplomskog sveučilišnog studija strojarstva posjetili su tvrtku AFP-Aluflexpack Novi. AFP proizvodi širok asortiman proizvoda savitljive ambalaže, folija i filmova za konditorsku, mljekarsku, prehrambenu i farmaceutsku industriju.

  • Published
   14. prosinca 2018.

   1. EFRI humanitarna trail utrka - najava

   Studenti Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci organiziraju 1. EFRI humanitarnu trail utrku na 5 km koja će se održati 15. prosinca 2018. u Gradu Kastvu na Crekvini.

  • Published
   13. prosinca 2018.

   Predavanje - pristup superračunalu BURA Sveučilišta u Rijeci

   U svrhu intenziviranja upotrebe superračunala u znanstvenoj zajednici Sveučilišta u Rijeci, održane su predavanja/radionice na Odjelu za Informatiku (11.12.) i Tehničkom fakultetu (13.12.). Pokazane su karakteristike superračunala BURA i ostvaren direktan pristup izvođenjem testnih kodova.

  • Published
   13. prosinca 2018.

   Predavanje na temu: Cars, Drivers, Vehicles, and Wheels: Specializing Distributional Word Vectors for Lexico-Semantic Relations dr. sc. Gorana Glavaša

   Alumni klub, Studentski Zbor Tehničkog fakulteta u Rijeci i IEEE Studentski ogranak Sveučilišta u Rijeci organiziriraju predavanje dr. sc. Gorana Glavaša na temu "Cars, Drivers, Vehicles, and Wheels: Specializing Distributional Word Vectors for Lexico-Semantic Relations".