16cr.jpg
Objavljeno
14. veljače 2020.

Održane Autodesk TestDrive radionice Inventor i Fusion 360 programskih paketa

U suradnji Tehničkog fakulteta i tvrtke Prior d.o.o. iz Zagreba (www.prior.hr), 05. i 12. veljače održane su dvije uspješne radionice Autodesk programskih paketa Inventor i Fusion 360.

Riječ je bila o tzv. Test Drive radionicama koje su bile koncipirane kao niz praktičnih zadataka kojima je obuhvaćena većina mogućnosti programa kako bi se polaznici čim bolje i na praktičan način s njima upoznali. Radionice su bile namijenjene i zaposlenicima Tehničkog fakulteta i vanjskim tvrtkama, a interes je bio veći od raspoloživih mjesta.

Vanjski polaznici došli su iz tvrtki IHC, Vertex, Jatro, Caelum, Tekon, Razvojne agencije Porin, Mardesign i MEP. Radionicama su prisustvovali članovi  Zavoda za brodogradnju i inženjerstvo morske tehnologije, Zavoda za industrijsko inženjerstvo i management, Zavoda za konstruiranje u strojarstvu te Zavoda za tehničku mehaniku.

U ime dekana prof. dr. sc. Duška Pavletića, polaznike je pozdravio prof. dr. sc. Robert Basan koji je i organizirao održavanje radionica ispred Tehničkog fakulteta.

 

2.jpg

3.jpg

4.jpg