16cr.jpg
Objavljeno
13. studenoga 2020.

Online panel "(Ne)vidljivi u visokom obrazovanju" - 17.11.2020.

Online panel "(Ne)vidljivi u visokom obrazovanju" u organizaciji Sveučilišta u Rijeci održat će se 17. studenog od 10 do 12 sati na Zoom platformi.

Online panel "(Ne)vidljivi u visokom obrazovanju" Sveučilište u Rijeci organizira u povodu Svjetskog dana (pravednog) pristupa visokom obrazovanju - 17. studenog.

Sveučilište u Rijeci, kao sveučilište budućnosti otvoreno svima, ovim događanjem pridružuje se globalnoj zajednici u podizanju svijesti o nejednakostima u sustavu (visokog) obrazovanja i dodatno potiče osjetljivost prema socijalnoj dimenziji visokog obrazovanja.

U uvodnom dijelu panela imat ćete priliku čuti različite perspektive o uključivom visokom obrazovanju, nakon čega će uslijediti rasprava s akademskom i širom zajednicom (program u privitku).

Pridružite nam se 17. studenog od 10 do 12 sati na Zoom platformi!

Podaci za pristup bit će vam dostavljeni nakon prijave putem sljedeće POVEZNICE. Prijave su do ponedjeljka, 16.11. u 12 sati.

Za sva pitanja i nejasnoće javite se e-poštom na diversity@uniri.hr, broj telefona 051 265 844 ili pratite događaj na Facebooku.

(Ne)vidljivi u VO_UNIRI_panel