16cr.jpg
Objavljeno
22. rujna 2020.

Početak nastave za 1. godine preddiplomskih sveučilišnih studija strojarstva, brodogradnje, elektrotehnike i računarstva

Nastava će započeti uvodnim satom u srijedu 23. rujna 2020. godine s početkom u 9,00 sati u virtualnom okruženju putem platforme za udaljeni pristup.
Sastanak novoupisanih studenata s voditeljima pojedinih studija održat će se na Fakultetu u petak, 25. rujna 2020. godine u predavaonicama P1 i P2.

Nastava će započeti uvodnim satom s osnovnim informacijama o studiju, koji će se održati u srijedu 23. rujna 2020. godine s početkom u 9,00 sati u virtualnom okruženju putem platforme za udaljeni pristup. Poveznicu za pristup platformi studenti će dobiti elektroničkom poštom.

Sastanak novoupisanih studenata s voditeljima pojedinih studija održat će se na Fakultetu u petak, 25. rujna 2020. godine u predavaonicama P1 i P2, prema rasporedu studenata koji će biti objavljen tijekom sljedećeg tjedna. Studenti su se dužni pridržavati navedenog rasporeda. Prilikom boravka na Fakultetu, studenti su se dužni pridržavati propisanih epidemioloških mjera, uz obavezno nošenje zaštitnih maski za lice u prostorima Fakulteta.