16cr.jpg
Objavljeno
4. studenoga 2019.

Posjetite .debug, najveću developersku konferenciju dosad održanu u našoj regiji

Najveća developerska konferencija dosad održana u našoj regiji, .debug (www.debug.hr), održat će se 12. i 13. prosinca u zagrebačkom Algebra LAB-u u produkciji medijske kuće Bug.

Najveća developerska konferencija dosad održana u našoj regiji, .debug (www.debug.hr), održat će se 12. i 13. prosinca u zagrebačkom Algebra LAB-u u produkciji medijske kuće Bug. Uz 50 predavanja iskusnih i globalno uspješnih predavača iz Hrvatske i svijeta, raspoređenih u dva dana i tri tracka, sudionici će biti u prilici obići i „Advent na .debugu“ – 750 m2 veliku izložbu najpoznatijih hrvatskih tehnoloških i programerskih kompanija na kojoj će u adventskoj atmosferi uživati – kroz blagdanske zalogaje i gutljaje uključene u cijenu ulaznice - u upoznavanju i druženju s kolegama, developerima, predavačima, osnivačima najpropulzivnijih hrvatskih tech tvrtki i drugim iskusnim kreatorima regionalne developerske zajednice.

Već sada su, naime, uz generalnog pokrovitelja Hrvatski Telekom i suorganiztora konferencije Algebru, na .debugu potvrdili svoje sudjelovanje vodeći pokretači domaće programerske scene, istovremeno i najpoželjniji IT poslodavci - elitne kompanije koje uživaju ponajveći ugled u regionalnoj tehnološkoj zajednici, kakve su FIVECROZ, HuaweiMicroblinkTrikoderZagrebačka bankaAddiko Bank, Amodo, Erste Bank, GlobalLogic, Include, Inforat, Infobip, NanobitPrivredna banka ZagrebPhotomathSpan i Sysbee

Ulaznice za .debug su u prodaji na adresi www.debug.hr, uz značajan popust za studente i učenike, te dodatan popust za studente Tehničkog fakulteta u Rijeci, ostvariv uz unos promotivnog koda RITEH-STUDENT na web-stranici konferencije. Osim sudjelovanja na konferenciji osiguravaju i ulaz na veliki Bugov božićni party, kodove za popuste za ulaznice na WeAreDevelopers konferencije u Beču i Berlinu te, dakako, nezaobilazni .debugov goodie bag - torbu prepunu goodija koje će priskrbiti svi spomenuti partneri .debuga! Broj ulaznica je strogo ograničen na 600 primjeraka, pa požurite s nabavkom dok ih još ima.