Teh. faks-35.jpg
Published
19. svibnja 2017.

Poziv na predavanje Supermoći i kompajler

Predavanje će se održati u utorak, 30. svibnja 2017. godine s početkom u 18:45 u predavaonici P2 na Tehničkom fakultetu Sveučilišta u Rijeci.

IEEE studentski ogranak Sveučilišta u Rijeci i Microsoft Developer User Group Rijeka srdačno Vas pozivaju na predavanje 

 

"Supermoći i kompajler"


koje će održati gospodin Igor Rončević

 

Predavanje će se održati u utorak, 30. svibnja 2017. godine s početkom u 18:45 u predavaonici P2 na Tehničkom fakultetu Sveučilišta u Rijeci.

Predviđeno trajanje predavanja je 75 minuta, a jezik predavanja je hrvatski. Predavanje je besplatno i otvoreno za sve zainteresirane, uz obaveznu prethodnu prijavu na linku:

https://www.meetup.com/Microsoft-Developer-User-Group-Rijeka/events/239938651/

Nakon predavanja slijedi druženje i razgovor u studentskoj prostoriji pokraj predavaonice uz pizzu.

Sadržaj predavanja

 • značaj Roslyna za C# programere
 • kako iskoristiti moć kompajlera na konkretnim primjerima iz prakse
 • kako rade kompajleri općenito
 • zašto su kompajleri toliko složeni
 • kako je Roslyn - Compiler-as-a-Service - učinio kompajler jednostavno dostupnim svima
 • pokazni primjer

Developers User grupe imaju za cilj okupiti razvojne inženjere, te kroz zajedničko druženje omogućiti sticanje novih saznanja, izgradnju i održavanje kontakata te pospješiti razmjenu ideja i informacija.

IEEE je najveća svjetska neprofitna organizacija na području tehničkih znanosti. Promovira tehničke znanosti, organizira edukacije i konferencije širom svijeta pa tako i u Hrvatskoj. IEEE studentski ogranak Sveučilišta u Rijeci okuplja aktivne studente u potrazi za znanjem koji žele napredovati u svojoj struci.

Detalje o predavanju, predavaču i Microsoft Developer User Group Rijeka možete potražiti na stranici:

https://www.meetup.com/Microsoft-Developer-User-Group-Rijeka/

O IEEE studentskom ogranku Sveučilišta u Rijeci i njihovim aktivnostima potražite na:  IEEE_SB_RijekaIEEE_YouTubeIEEE_WEB

Bilo bi nam zadovoljstvo vidjeti Vas na predavanju koje imamo čast ostvariti u suradnji s riječkom Microsoftovom korisničkom grupom.

 • Published
  17. travnja 2018.

  Posjet seminaru BUDUĆNOST UGODNOG STANOVANJA

  Studentski zbor Tehničkog fakulteta u Rijeci već drugu godinu organizira posjet seminaru Budućnost ugodnog stanovanja – BUS 2018, koji će se održati u Zagrebu 5.5.2018. na Arhitektonskom/Građevinskom fakultetu.

 • Published
  17. travnja 2018.

  Predavanje na Pomorskom fakultetu

  Dana 20. travnja 2018. u 12 sati u Velikoj vijećnici Pomorskog fakulteta u Rijeci održat će se predavanje "Objavljivanje rezultata znanstvenih istraživanja - kako odabrati THE časopis" dr. sc. Bojana Macana, voditelja Centra za znanstvene informacije Instituta Ruđer Bošković.

 • Published
  16. travnja 2018.

  Prethodno savjetovanje u postupku javne nabave

  Prethodno savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima u otvorenom postupku javne nabave Ev. broj: MV 1-18, naručitelja Sveučilišta u Rijeci, Tehničkog fakulteta.

 • Published
  16. travnja 2018.

  Bistro RITEH

  Meni od 16. do 20. travnja 2018.

 • Published
  13. travnja 2018.

  Akcija dobrovoljnog darivanja krvi

  održat će se na Tehničkom fakultetu Sveučilišta u Rijeci u srijedu, 18. travnja 2018., od 9 do 13 sati. Molimo studente i profesore da svoj dolazak na akciju obavezno najave na e-mail profesora Žigulića (zigulic@riteh.hr). Vidimo se na akciji!

 • Published
  11. travnja 2018.

  Obavijest o neodržavanju nastave

  Zbog Praznika rada 1. svibnja, u ponedjeljak 30. travnja 2018. neće se održavati nastava. Nastavnici su dužni neodržanu nastavu odraditi tijekom semestra.