16cr.jpg
Objavljeno
29. siječnja 2020.

Poziv studentima na volontiranje na 9. Rijeci psihologije!

Pridruži se organizacijskom timu na već tradicionalno uspješnoj manifestaciji Rijeka psihologije i pomogni je učiniti još boljom!

Pozivaju se sve zainteresirane studentice i studenti na uključivanje:

 • u radu promotivno-prodajnog štanda na Korzu ili ZTC-u
 • sudjelovanjem u promidžbi manifestacije na društvenim mrežama ili kroz dijeljenje letaka
 • sudjelovanjem na svečanom otvaranju manifestacije 17. veljače 2020.
 • sudjelovanjem u organizaciji predstave „U mojoj glavi“ koja će se održati 18. veljače 2020.

 

Prijave se vrše izravno putem ove poveznice.

 

Volonterski se sati se naravno upisuju u volontersku knjižicu!

 

O Rijeci psihologije

 

Rijeka psihologije je manifestacija koja se već devetu godinu zaredom obilježava u Rijeci i okolici u sklopu Tjedna psihologije. Ove godine se družimo s ljubiteljima psihologije od 17. do 23. veljače koji će moći sudjelovati u više od 100 aktivnosti na gotovo 70 lokacija u Rijeci i još 19 gradova/mjesta u Primorsko-goranskoj županiji.

Cilj manifestacije jest prikazati široke i različite mogućnosti pomoću kojih psiholozi mogu pridonijeti poboljšanju kvalitete života pojedinca i zajednice, a manifestacija i ove godine ima humanitarni karakter, pri čemu će se prikupljati sredstva za nabavu opreme za djecu s teškoćama iz spektra autizma koja pohađaju Podcentar predškolskog odgoja Maestral Dječjeg vrtića Rijeka.

U organizaciju manifestacije uključeni su Odsjek za psihologiju i Centar za primijenjenu psihologiju Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Rijeci, Grad Rijeka, Sveučilišni savjetovališni centar, Ri Psi Alumni klub, Udruga studenata psihologije „Psirius“, Društvo psihologa Primorsko-goranske županije te Udruga SOS Rijeka –  centar za nenasilje i ljudska prava.

 

Sve informacije o prošlim i budućim Rijekama psihologije možete pronaći na našim službenim mrežnim stranicama www.rijekapsihologije.org ili https://www.facebook.com/rijekapsihologije/ gdje ćemo vrlo rado odgovoriti na Vaše upite!

 • Objavljeno
  20. siječnja 2021.

  Uvodno predavanje IEEE SB Rijeka

  IEEE Studentski ogranak Sveučilišta u Rijeci će organizirati online meeting u kojem je cilj potražiti nove, mlade i ambiciozne studente koji su spremni biti dio najveće međunarodne neprofitne profesionalne organizacije te upoznati studenete sa radom samog IEEE-a.

 • Objavljeno
  19. siječnja 2021.

  OBAVIJEST - Upis kolegija u ljetni semestar ak.god. 2020./2021.

  Upisi će se obavljati na daljinu („on-line”) ISVU-studomat aplikacijom i elektroničkom poštom u ponedjeljak 22.02. i utorak 23.02.2021.

 • Objavljeno
  19. siječnja 2021.

  Bistro RITEH

  Meni od 18. do 22. siječnja 2021.

 • Objavljeno
  18. siječnja 2021.

  Poziv na edukativne aktivnosti AZVO-a u 2021. godini

  Agencija za znanost i visoko obrazovanje (AZVO) u 2021. godini nastavlja u okviru projekta SKAZVO, financiranog sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda, organizirati edukativne aktivnosti namijenjene djelatnicima visokih učilišta i studentima

 • Objavljeno
  15. siječnja 2021.

  Posjet studenata brodogradnje 3. MAJU

  U okviru kolegija Oprema broda i Oprema broda ST, studenti preddiplomskog studija brodogradnje posjetili su brodogradilište 3.MAJ.

 • Objavljeno
  15. siječnja 2021.

  Odluka o dodjeli Nagrade za transfer znanja 2020.

  Zaklade Sveučilišta u Rijeci donjela je Odluku o dodjeli Nagrade za transfer znanja 2020. https://www.zaklada.uniri.hr/zaklada/32599-2/