Teh. faks-35.jpg
Published
10. rujna 2018.

Predavanje profesora iz Kine

Prof. dr. sc. Xuefeng Guo (Henan Polytechnics University, Kina) održat će predavanje pod nazivom „The preparation of a new Mg-X-Si alloy“ u ponedjeljak 17. rujna 2018. u 10:30 sati u Vijećnici.

Abstract
CV_Xuefeng Guo

 • Published
  Jučer
  • Published
   jučer

   Besplatni tečaj za studente riječkog Sveučilišta

   Psihološko savjetovalište SSC-a organizira besplatni tečaj za studente riječkog Sveučilišta za prevladavanje straha od javnog izlaganja. Ako izbjegavate izlaganje seminara i održavanje prezentacija pred kolegama ili ih odradite, ali uz teške muke, ovo je tečaj za vas!

  • Published
   jučer

   Poziv na tribinu (Ne)uspjeh: Moja priča

   Zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas da Zaklada Sveučilišta u Rijeci u novom kulturnom centru Ri Hub, 22. studenog 2018. u 19 sati, organizira tribinu (Ne)uspjeh: Moja priča, koja će okupiti mlade riječke inovatore i poduzetnike u priči o njihovom poslovnom (ne)uspjehu.

  • Published
   jučer

   Natječaj za dodjelu nagrade najuspješnijem studentu/ici s invaliditetom

   Sveučilište u Rijeci raspisalo je Natječaj za dodjelu novčane nagrade u iznosu od 1.000,00 kuna najuspješnijem studentu/ici s invaliditetom u akademskoj godini 2017./2018. Cilj nagrade je poticanje izvrsnosti i boljih postignuća redovitih studenata s invaliditetom i drugim teškoćama.

 • Published
  Studeni 2018