Zavod za računarstvo

Objavljeno
3. ožujka 2020.

Radionica za studente: C# with Blazor

U četvrtak 19.03.2020., s početkom u 17 sati, održat će se besplatna radionica za studente u organizaciji stručnjaka iz tvrtke In Cubis d.o.o. iz Rijeke.

U četvrtak 19.03.2020., s početkom u 17 sati, održat će se besplatna radionica za studente u organizaciji stručnjaka iz tvrtke In Cubis d.o.o. iz Rijeke. U terminu od 3 sata sudionici će biti u mogućnosti, uz mentorsku podršku, razviti jednostavnu web aplikaciju koristeći tehnologije .NET Core, Entity Framework Core i Blazor. Na radionicu je potrebno donijeti vlastito prijenosno računalo.

Radionica je primarno namijenjena svim studentima računarstva, a posebno se adresiraju studenti koji su u prošlom semestru odslušali kolegije Baze podataka i Razvoj web aplikacija.

Svi zainteresirani studenti se, zbog ograničenog broja mjesta, moraju prijaviti na sljedećoj poveznici: https://forms.gle/MV5FJUkgzmCDJonDA

Prijave traju zaključno do ponedjeljka 16.03.2020. O prostoriji u kojoj će se radionica održati, kao i potrebnoj programskoj podršci, prijavljeni studenti bit će pravodobno obaviješteni.