16cr.jpg
Objavljeno
14. lipnja 2024.

Riteh Web Team na konferenciji .debug 2024

Od 6. do 7. lipnja 2024. su studenti Tehničkog fakulteta i članovi Riteh Web Teama sudjelovali na konferenciji .debug , najvećoj developerskoj konferenciji u Hrvatskoj.

Studenti računarstva s Tehničkog fakulteta su sudjelovali na konferenciji .debug, gdje su ponovno imali prilike poslušati mnoga zanimljiva predavanja o novim tehnološkim trendovima i razmijeniti iskustva o studentskim praksama.  Dodatno, ova je godina bila posebna po tome što je Arian Skoki, asistent s Tehničkog fakulteta i jedan od voditelja Riteh Web Teama, održao predavanje u #masterclass predavaonici. Njegovo predavanje bilo je na temu "Livaja ili Petković? Tko je Dalićev as iz rukava?", gdje je asist. Skoki pokazao kako računalnim algoritmima optimizacije možemo iz statistika igranja dobiti uvid u učinkovitost igrača.

Ovo je već treći put da studenti računarstva i članovi Riteh Web Teama sudjeluju na .debugu, a ovog puta je broj studenata na konferenciji bio najveći do sad, i to upravo zahvaljujući suradnji  s Tehničkim fakultetom i Studentskim zborom Sveučilišta u Rijeci.