16cr.jpg
Objavljeno
21. listopada 2019.

Sajam stipendija i visokog obrazovanja 2019

Tehnički fakultet u Rijeci sudjelovao je na Sajmu stipendija i visokog obrazovanja održanom u Zagrebu i Rijeci.

Sajam stipendija i visokog obrazovanja je jedinstven događaj od nacionalnog značaja na kojemu se predstavljaju studijski i stipendijski programi i šira obrazovna ponuda dostupna hrvatskim građanima za visoko obrazovanje u Hrvatskoj i inozemstvu. Do sada su zemlje partner Sajma bile Velika Britanija, Sjedinjene Američke Države, Kanada, Francuska, Slovenija, Njemačka i Austrija, a ove godine je to Rusija.

Na Sajmu stipendija i visokog obrazovanja u Zagrebu, 15. listopada 2019. godine, Tehnički fakultet u Rijeci predstavili su voditelji studija: doc. dr. sc. Sandi Ljubić i doc. dr. sc. Rene Prenc, a 17. listopada 2019. u Rijeci u Zgradi Sveučilišnih odjela voditelji: doc. dr. sc. Goran Gregov, doc. dr. sc. Sandi Ljubić, doc. dr. sc. Rene Prenc, doc. dr. sc. Goranka Štimac Rončević, doc. dr. sc. Anton Turk i mr. sc. Marijana Živić - Đurović, v. pred.

 

 

 • Objavljeno
  jučer

  Pripremni seminar za brucoše iz programiranja 2021.

  Pozivamo studente prvih godina Tehničkog fakulteta u Rijeci da se prijave na Pripremi seminar iz programiranja od 27. do 30 rujna 2021 godine. Broj sudionika je ograničen te će po popunjavanju ovaj formular biti će zatvoren za ispunjavanje.

 • Objavljeno
  14. rujna 2021.

  Uputa za studente nove korisnike - Autotrolej - mjesečne karte

  NOVI KORISNICI ILI KORISNICI KOJI RADE IZMJENE (nevažeća kartica, promjena zone) studenti koji ne posjeduju RCC karticu odnosno do sada nisu ostvarivali studentska prava ili moraju napraviti izmjenu zona moraju doći na prodajno mjesto gdje će im se izraditi kartica i upisati potrebne subvencije i prava.

 • Objavljeno
  14. rujna 2021.

  Uputa za studente postojeće korisnike - Autotrolej - mjesečne karte

  Za sve postojeće REDOVITE STUDENTE koji produžavaju postojeću kategoriju, a za koje su fakulteti dostavili popise o nastavku studiranja, kupnja po subvencijama na kioscima Tisak plus i Inovine, te putem web servisa Rijeka CityCard za listopad biti će omogućena od 27. 9. 2021. do 10. 10. 2021.

 • Objavljeno
  14. rujna 2021.

  Javno izlaganje o rezultatima istraživanja - Vedran Jurdana, mag. ing. el.

  Javno izlaganje o rezultatima istraživanja na poslijediplomskom sveučilišnom studiju bit će održano u petak, 24. rujna 2021. u 10:30 sati u učionici U8.

 • Objavljeno
  13. rujna 2021.

  NVIDIA RADIONICA 2021

  NVIDIA radionica: Osnove dubokog učenja 👁🗨
  Kada: 17. Rujna 2021. u 9h 📅⏰
  Gdje: MS Teams 💻
  Cijena: besplatno za studente 👩🎓👨🎓
  Maksimalan broj sudionika radionice: 50

 • Objavljeno
  9. rujna 2021.

  Javno izlaganje o rezultatima istraživanja - Marta Alvir, mag. ing. mech.

  Javno izlaganje o rezultatima istraživanja na poslijediplomskom sveučilišnom studiju bit će održano u četvrtak, 16. rujna 2021. u 11:00 sati u prostoriji L10.