16cr.jpg
Objavljeno
6. veljače 2020.

Sklopljen je Sporazum o suradnji

Sporazum je potpisan s ciljem promicanja međunarodne suradnje i daljnjeg međusobnog interesa u području visokog obrazovanja i istraživanja između Sveučilišta u Rijeci, Tehničkog fakulteta u Rijeci i Tehničkog sveučilišta u Sofiji, Strojarskog fakulteta u Sofiji.

Potpisnici Sporazuma o suradnji su rektor Tehničkog Sveučilišta u Sofiji prof. dr. sc. Ivan Kralov, dekanica Strojarskog fakulteta u Sofiji prof. dr. sc. Milka Vicheva i rektorica Sveučilišta u Rijeci prof. dr. sc. Snježana Prijić Samaržija te dekan Tehničkog fakulteta u Rijeci prof. dr. sc. Duško Pavletić.

Sporazumne strane suglasne su da će surađivati u sljedećim aktivnostima: surađivati u istraživačkim aktivnostima i razvoju projekata, sudjelovati u razmjeni profesora, nastavnog i administrativnog osoblja, razmjeni studenata, organizirati znanstvene simpozije i konferencije, razmjenjivati iskustva u nastavnim i pedagoškim aktivnostima, sudjelovati u promociji zajedničkog objavljivanja znanstvenog i obrazovnog materijala, pružiti mogućnost studiranja u obje države, provoditi zajednička istraživanja u područjima obostranog interesa.

Sporazum je zaključen 7. siječnja 2020. godine i vrijedi pet godina od datuma potpisivanja te se može obnoviti za daljnje četverogodišnje razdoblje zajedničkim dogovorom.

 • Objavljeno
  20. siječnja 2021.

  Uvodno predavanje IEEE SB Rijeka

  IEEE Studentski ogranak Sveučilišta u Rijeci će organizirati online meeting u kojem je cilj potražiti nove, mlade i ambiciozne studente koji su spremni biti dio najveće međunarodne neprofitne profesionalne organizacije te upoznati studenete sa radom samog IEEE-a.

 • Objavljeno
  19. siječnja 2021.

  OBAVIJEST - Upis kolegija u ljetni semestar ak.god. 2020./2021.

  Upisi će se obavljati na daljinu („on-line”) ISVU-studomat aplikacijom i elektroničkom poštom u ponedjeljak 22.02. i utorak 23.02.2021.

 • Objavljeno
  19. siječnja 2021.

  Bistro RITEH

  Meni od 18. do 22. siječnja 2021.

 • Objavljeno
  18. siječnja 2021.

  Poziv na edukativne aktivnosti AZVO-a u 2021. godini

  Agencija za znanost i visoko obrazovanje (AZVO) u 2021. godini nastavlja u okviru projekta SKAZVO, financiranog sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda, organizirati edukativne aktivnosti namijenjene djelatnicima visokih učilišta i studentima

 • Objavljeno
  15. siječnja 2021.

  Posjet studenata brodogradnje 3. MAJU

  U okviru kolegija Oprema broda i Oprema broda ST, studenti preddiplomskog studija brodogradnje posjetili su brodogradilište 3.MAJ.

 • Objavljeno
  15. siječnja 2021.

  Odluka o dodjeli Nagrade za transfer znanja 2020.

  Zaklade Sveučilišta u Rijeci donjela je Odluku o dodjeli Nagrade za transfer znanja 2020. https://www.zaklada.uniri.hr/zaklada/32599-2/