Teh. faks-35.jpg
Published
6. lipnja 2017.

Sklopljen je Sporazum o zajednici prijavitelja

Sporazum o zajednici prijavitelja je zaključen dana 31.1.2017. sa svrhom zajedničkog djelovanja u provedbi projekta Napredne metode i tehnologije u znanosti o podatcima i kooperativnim sustavima (DATACROSS) prijavitelja Znanstvenog centra izvrsnosti za znanost o podatcima i kooperativne sustave.

Sklopljen je Sporazum o zajednici prijavitelja strane potpisnice kojeg su Sveučilište u Zagrebu Fakultet elektrotehnike i računarstva koji zastupa dekan prof. dr. sc. Mislav Grgić, Institut Ruđer Bošković iz Zagreba koji zastupa ravnatelj dr. sc. Tome Antičić, Sveučilište u Zagrebu Prirodoslovno-matematički fakultet koji zastupa dekanica prof. dr. sc. Aleksandra Čižmešija, Sveučilište u Zagrebu Fakultet strojarstva i brodogradnje koji zastupa dekan prof. dr. sc. Zvonimir Guzović, Sveučilište u Zagrebu Fakultet prometnih znanosti koji zastupa dekan prof. dr. sc. Hrvoje Gold, Hrvatsko katoličko sveučilište iz Zagreba koje zastupa rektor prof. dr. sc. Željko Tanjić, Sveučilište u Splitu Fakultet elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje koji zastupa dekan prof. dr. sc. Sven Gotovac, Sveučilište u Rijeci Centar za napredno računanje i modeliranje koji zastupa rektor prof. dr. sc. Pero Lučin, Sveučilište u Rijeci Građevinski fakultet koji zastupa dekanica izv. prof. dr. sc. Ivana Štimac Grandić, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija koji zastupa dekan prof. dr. sc. Drago Žagar, Sveučilište u Dubrovniku koje zastupa rektor prof. dr. sc. Nikša Burum, Ericsson Nikola Tesla d.d. koje društvo zastupa direktorica mr. sc. Gordana Kovačević i Tehnički fakultet Sveučilišta u Rijeci koji zastupa dekanica  prof. dr. sc. Jasna Prpić-Oršić.

Sporazum o zajednici prijavitelja je zaključen sa svrhom zajedničkog djelovanja u provedbi projekta Napredne metode i tehnologije u znanosti o podatcima i kooperativnim sustavima (DATACROSS) prijavitelja Znanstvenog centra izvrsnosti za znanost o podatcima i kooperativne sustave.

Sporazum je zaključen na određeno vrijeme dana 31. siječnja 2017. budući da je toga dana posljednja strana potpisala predmetni Sporazum, a ostaje na snazi pet godina od dana završetka Projekta.

 • Published
  17. travnja 2018.

  Posjet seminaru BUDUĆNOST UGODNOG STANOVANJA

  Studentski zbor Tehničkog fakulteta u Rijeci već drugu godinu organizira posjet seminaru Budućnost ugodnog stanovanja – BUS 2018, koji će se održati u Zagrebu 5.5.2018. na Arhitektonskom/Građevinskom fakultetu.

 • Published
  17. travnja 2018.

  Predavanje na Pomorskom fakultetu

  Dana 20. travnja 2018. u 12 sati u Velikoj vijećnici Pomorskog fakulteta u Rijeci održat će se predavanje "Objavljivanje rezultata znanstvenih istraživanja - kako odabrati THE časopis" dr. sc. Bojana Macana, voditelja Centra za znanstvene informacije Instituta Ruđer Bošković.

 • Published
  16. travnja 2018.

  Prethodno savjetovanje u postupku javne nabave

  Prethodno savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima u otvorenom postupku javne nabave Ev. broj: MV 1-18, naručitelja Sveučilišta u Rijeci, Tehničkog fakulteta.

 • Published
  16. travnja 2018.

  Bistro RITEH

  Meni od 16. do 20. travnja 2018.

 • Published
  13. travnja 2018.

  Akcija dobrovoljnog darivanja krvi

  održat će se na Tehničkom fakultetu Sveučilišta u Rijeci u srijedu, 18. travnja 2018., od 9 do 13 sati. Molimo studente i profesore da svoj dolazak na akciju obavezno najave na e-mail profesora Žigulića (zigulic@riteh.hr). Vidimo se na akciji!

 • Published
  11. travnja 2018.

  Obavijest o neodržavanju nastave

  Zbog Praznika rada 1. svibnja, u ponedjeljak 30. travnja 2018. neće se održavati nastava. Nastavnici su dužni neodržanu nastavu odraditi tijekom semestra.