Teh. faks-35.jpg
Published
6. lipnja 2017.

Sklopljen je Sporazum o zajednici prijavitelja

Sporazum o zajednici prijavitelja je zaključen dana 31.1.2017. sa svrhom zajedničkog djelovanja u provedbi projekta Napredne metode i tehnologije u znanosti o podatcima i kooperativnim sustavima (DATACROSS) prijavitelja Znanstvenog centra izvrsnosti za znanost o podatcima i kooperativne sustave.

Sklopljen je Sporazum o zajednici prijavitelja strane potpisnice kojeg su Sveučilište u Zagrebu Fakultet elektrotehnike i računarstva koji zastupa dekan prof. dr. sc. Mislav Grgić, Institut Ruđer Bošković iz Zagreba koji zastupa ravnatelj dr. sc. Tome Antičić, Sveučilište u Zagrebu Prirodoslovno-matematički fakultet koji zastupa dekanica prof. dr. sc. Aleksandra Čižmešija, Sveučilište u Zagrebu Fakultet strojarstva i brodogradnje koji zastupa dekan prof. dr. sc. Zvonimir Guzović, Sveučilište u Zagrebu Fakultet prometnih znanosti koji zastupa dekan prof. dr. sc. Hrvoje Gold, Hrvatsko katoličko sveučilište iz Zagreba koje zastupa rektor prof. dr. sc. Željko Tanjić, Sveučilište u Splitu Fakultet elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje koji zastupa dekan prof. dr. sc. Sven Gotovac, Sveučilište u Rijeci Centar za napredno računanje i modeliranje koji zastupa rektor prof. dr. sc. Pero Lučin, Sveučilište u Rijeci Građevinski fakultet koji zastupa dekanica izv. prof. dr. sc. Ivana Štimac Grandić, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija koji zastupa dekan prof. dr. sc. Drago Žagar, Sveučilište u Dubrovniku koje zastupa rektor prof. dr. sc. Nikša Burum, Ericsson Nikola Tesla d.d. koje društvo zastupa direktorica mr. sc. Gordana Kovačević i Tehnički fakultet Sveučilišta u Rijeci koji zastupa dekanica  prof. dr. sc. Jasna Prpić-Oršić.

Sporazum o zajednici prijavitelja je zaključen sa svrhom zajedničkog djelovanja u provedbi projekta Napredne metode i tehnologije u znanosti o podatcima i kooperativnim sustavima (DATACROSS) prijavitelja Znanstvenog centra izvrsnosti za znanost o podatcima i kooperativne sustave.

Sporazum je zaključen na određeno vrijeme dana 31. siječnja 2017. budući da je toga dana posljednja strana potpisala predmetni Sporazum, a ostaje na snazi pet godina od dana završetka Projekta.

 • Published
  19. veljače 2018.

  Bistro RITEH

  Meni od 19. do 23. veljače 2018.

 • Published
  12. veljače 2018.

  Rijeka psihologije

  Od 19. do 25. veljače potražite odgovore na brojna pitanja na koja nam psihologija nudi odgovore! Opširnije na http://www.rijekapsihologije.org/ .

 • Published
  12. veljače 2018.

  Sudjelovanje na Sajmu fakulteta

  Tehnički fakultet Sveučilišta u Rijeci predstavio se na manifestaciji Bjelovarsko-bilogorske županije.

 • Published
  12. veljače 2018.

  Bistro RITEH

  Meni od 12. do 16. veljače 2018.

 • Published
  12. veljače 2018.

  Predavanje dr. sc. Marina Prebega

  U petak, 16.2.2018. godine u 11:00 sati u Vijećnici Fakulteta će se održati predavanje dr. sc. Marina Prebega.

 • Published
  9. veljače 2018.

  Radionica Sveučilišnog savjetovališnog centra

  Radionica Asertivnost za početnike će se održati 21. 2. 2018. u prostorijama SSC-a od 14-16h. Obavezna prijava za radionicu do 20.2.2018. na: ssc@ssc.uniri.hr (U prijavi navedite ime, prezime, fakultet te kontakt broj)