shutterstock_175644863.jpg
Objavljeno
30. svibnja 2019.

Studenti posjetili konferenciju "DUMP Days"

Studenti Tehničkog fakulteta u Rijeci posjetili su konferenciju "DUMP Days" u organizaciji DUMP udruge mladih programera

U organizaciji Studentskog zbora Tehničkog fakulteta u Rijeci i Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci, studenti Tehničkog fakulteta posjetili su "DUMP Days" konferenciju u Splitu koja se održavala 17.-18.5.2019.

DUMP Days je sada već tradicionalna, četvrta po redu godišnja konferencija koja okuplja hrvatsku IT zajednicu te ujedno nudi i mnogo prilika za razmjenu znanja i iskustva te stvaranje poslovnih veza.

IMG_4944.JPG

Studenti su obišli predavanja, radionice te interaktivni sadržaj. Kroz pregled izlagača te kroz razgovore s predstavnicima tvrtki koje su izlagale saznali su mnogo o novostima u IT svijetu. Između ostalog, iz prve ruke su mogli vidjeti novitete nekih od najboljih tvrtki u svom području. Posebno ih se dojmilo izlaganje Rimac automobila te Ericssona i razvitka 5G mreže.

IMG_4931.JPG

Sa zanimanjem su pratili i predavanja zaposlenika te direktora tvrtki koje su izlagale te tako dobili “first hand” uvid u izazove s kojima se susreću tvrtke u današnjoj it industriji.Između ostalog, zabavljali su se i u Escape roomu, mentalno fizičkoj igri u kojoj igrači u realnom vremenu, uživo, rješavaju zagonetke pomoću tragova i strategije.

20190517_102511.jpg

Ovo je treća DUMP Days konferencija kojoj su prisustvovali, te sa sigurnošću mogu reći kako svake godine nauče i vide nešto novo te tako dopune svoje teorijsko znanje.

 • Objavljeno
  20. lipnja 2019.

  WeAreDevelopers World 2019

  Studenti su u organizaciji Studentskog zbora Tehničkog fakulteta u Rijeci posjetili stručni kongres WeAreDevelopers World u Berlinu.

 • Objavljeno
  30. svibnja 2019.

  Studenti posjetili konferenciju "DUMP Days"

  Studenti Tehničkog fakulteta u Rijeci posjetili su konferenciju "DUMP Days" u organizaciji DUMP udruge mladih programera

 • Objavljeno
  27. svibnja 2019.

  STEM Games 2019. godine

  I na ovogodišnjim STEM Gamesima ekipe Tehničkog fakulteta su postigle zapažene rezultate.