16cr.jpg
Objavljeno
17. lipnja 2024.

Za studente/ice 1. i 2. godine diplomskih studija: Sudjeluj u istraživanju o profesionalnom razvoju i osvoji nagradu!

Istraživanje se provodi u sklopu UNIRI brine. Prikupljanje podataka trajat će do nedjelje 30. lipnja 2024.

Drage studentice, dragi studenti,

Pozivamo Vas na sudjelovanje u istraživanju koje se provodi u svrhu boljeg razumijevanja profesionalnog razvoja studentica i studenata diplomskih studija na našem Sveučilištu.

Sudjelovanje u istraživanju je u potpunosti anonimno, dobrovoljno te možete odustati u bilo kojem trenutku. Provođenje istraživanja odobrilo je Etičko povjerenstvo za znanstvena istraživanja Filozofskog fakulteta u Rijeci, a prikupljeni podaci analizirati će se isključivo na grupnoj razini. Procijenjeno vrijeme za ispunjavanje upitnika je  15 minuta, a upitniku možete pristupiti putem poveznice: https://forms.office.com/e/Hh97NfuJcy ili putem QR koda u nastavku obavijesti. Molimo Vas da prilikom ispunjavanja upitnika pažljivo pročitate upute i odgovarate iskreno.

Istraživanje se provodi u sklopu projekta UNIRI brine, a provode ga voditeljica Ureda za karijere SSC-a Nikoleta Zubić, te diplomantice studija psihologije Stella Jezidžić i Ena Zelić pod mentorstvom prof. dr. sc. Zorana Sušnja. Sudjelovanjem u istraživanju, osim što doprinosite razumijevanju profesionalnog razvoja studenata/ica, doprinijet ćete izradi jednog doktorskog i dva diplomska rada te ćete, ukoliko ste zainteresirani, moći saznati nešto novo o sebi!

***Ovo je prvi od dva dijela istraživanja. Ukoliko pristanete sudjelovati u drugom dijelu istraživanja sudjelovat ćete u nagradnoj igri u kojoj možete osvojiti UNIRI promotivne materijale.***

 

Prikupljanje podataka trajat će do nedjelje 30. lipnja.

 

Za bilo kakva pitanja ili nedoumice, slobodno se obratite na e-mail adresu voditeljici Ureda za karijere SSC-a: nikoleta.zubic@uniri.hr ili mr. sc. Elisi Velčić Janjetić, v. pred. Koordinatorici na Tehničkom fakultetu za projekt UNIRI brine.

 

uniri brine.jpg