Teh. faks-35.jpg
Published
10. srpnja 2018.

Terenska nastava u Jadran galenskom laboratoriju

Studenti Tehničkog fakulteta u Rijeci su posjetili pogon društva Jadran galenski laboratorij d.d. na Svilnom

U okviru kontinuiranih edukacijskih posjeta učenika i studenata JGL-u, početkom srpnja bilo nam je zadovoljstvo ugostiti profesore i studente Tehničkog fakulteta Sveučilišta u Rijeci. 

Naši dragi gosti tom su prilikom imali mogućnost bolje upoznati procese razvoja, proizvodnje i skladištenja proizvoda unutar novog Pharma Valley kompleksa na Svilnom, a uz JGL-ove stručnjake i detaljnije se upoznati s primjenom znanja strojarske struke u velikom farmaceutskom pogonu. 

Nakon uvodne prezentacije koja je obuhvatila faze razvoja i rasta riječke tvrtke koja danas posluje na više od 50 tržišta svijeta, voditelji odjela Proizvodno održavanje posjetitelje su poveli u obilazak koje je obuhvatilo automatizirano visoko-regalno skladište, automatizirani sustav centralne paletizacije te tri kompletne pakirne i dvije dozirne linije. 

S obzirom da JGL kontinuirano podržava edukativne projekte s posebnim naglaskom na one koji su vezani za razvoj znanosti i razmjenu ideja, pri čemu se značajna posveta daje projektima koji povezuju mlade talente s poslovnom zajednicom i pripremaju ih za buduće poduzetničke izazove, vjerujemo da je ova posjeta bila tek početak daljnje suradnje. 

Ovom prilikom podsjećamo da je JGL upravo u procesu traženja novog člana tima u odjelu Proizvodnog održavanja na mjestu Specijaliste strojarskog održavanja koji je objavljen na mrežnim stranicama tvrtke, zaključno s 10. srpnja 2018. godine. Pozivamo sve zainteresirane da se upoznaju s detaljima i jave se slanjem životopisa i molbe.

 • Published
  20. srpnja 2018.

  Studentski izbori 2018. - ponavljanje glasovanja

  Donijeta je Odluka o određivanju dana ponavljanja izbora za izbor studentskih predstavnika u Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci i studentske zborove sastavnica Sveučilišta u Rijeci 2018.

 • Published
  19. srpnja 2018.

  Natječaj za izbor

  Natječaj za izbor; tri nastavnika u znanstveno-nastavno zvanje i na radno mjesto docent, tri suradnika u suradničko zvanje i na radno mjesto asistent, jednog suradnika za izbor u naslovno suradničko zvanje asistent

 • Published
  16. srpnja 2018.

  Traže se stipendisti

  Drvna industrija Klana d.d. traži motivirane studente za obavljanje studentske prakse i osigurava im stipendiju za vrijeme trajanja studija.

 • Published
  13. srpnja 2018.

  Computer Society Congress

  Studentski zbor Tehničkog fakulteta u Rijeci u suradnji s IEEE studentskim ogrankom Sveučilišta u Rijeci i potporom Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci organizira prvi Computer Society kongres u Rijeci 14. i 15.srpnja 2018.

 • Published
  12. srpnja 2018.

  Kalendar nastave

  Kalendar nastave za akademsku godinu 2018./2019. nalazi se u privitku.

 • Published
  12. srpnja 2018.

  Pripremni seminar iz matematike

  Pripremni seminar iz matematike, namijenjen studentima prvih godina, održavat će se od 25. do 27. rujna 2018.