16cr.jpg
Objavljeno
10. srpnja 2018.

Terenska nastava u Jadran galenskom laboratoriju

Studenti Tehničkog fakulteta u Rijeci su posjetili pogon društva Jadran galenski laboratorij d.d. na Svilnom

U okviru kontinuiranih edukacijskih posjeta učenika i studenata JGL-u, početkom srpnja bilo nam je zadovoljstvo ugostiti profesore i studente Tehničkog fakulteta Sveučilišta u Rijeci. 

Naši dragi gosti tom su prilikom imali mogućnost bolje upoznati procese razvoja, proizvodnje i skladištenja proizvoda unutar novog Pharma Valley kompleksa na Svilnom, a uz JGL-ove stručnjake i detaljnije se upoznati s primjenom znanja strojarske struke u velikom farmaceutskom pogonu. 

Nakon uvodne prezentacije koja je obuhvatila faze razvoja i rasta riječke tvrtke koja danas posluje na više od 50 tržišta svijeta, voditelji odjela Proizvodno održavanje posjetitelje su poveli u obilazak koje je obuhvatilo automatizirano visoko-regalno skladište, automatizirani sustav centralne paletizacije te tri kompletne pakirne i dvije dozirne linije. 

S obzirom da JGL kontinuirano podržava edukativne projekte s posebnim naglaskom na one koji su vezani za razvoj znanosti i razmjenu ideja, pri čemu se značajna posveta daje projektima koji povezuju mlade talente s poslovnom zajednicom i pripremaju ih za buduće poduzetničke izazove, vjerujemo da je ova posjeta bila tek početak daljnje suradnje. 

Ovom prilikom podsjećamo da je JGL upravo u procesu traženja novog člana tima u odjelu Proizvodnog održavanja na mjestu Specijaliste strojarskog održavanja koji je objavljen na mrežnim stranicama tvrtke, zaključno s 10. srpnja 2018. godine. Pozivamo sve zainteresirane da se upoznaju s detaljima i jave se slanjem životopisa i molbe.

 • Objavljeno
  20. siječnja 2021.

  Uvodno predavanje IEEE SB Rijeka

  IEEE Studentski ogranak Sveučilišta u Rijeci će organizirati online meeting u kojem je cilj potražiti nove, mlade i ambiciozne studente koji su spremni biti dio najveće međunarodne neprofitne profesionalne organizacije te upoznati studenete sa radom samog IEEE-a.

 • Objavljeno
  19. siječnja 2021.

  OBAVIJEST - Upis kolegija u ljetni semestar ak.god. 2020./2021.

  Upisi će se obavljati na daljinu („on-line”) ISVU-studomat aplikacijom i elektroničkom poštom u ponedjeljak 22.02. i utorak 23.02.2021.

 • Objavljeno
  19. siječnja 2021.

  Bistro RITEH

  Meni od 18. do 22. siječnja 2021.

 • Objavljeno
  18. siječnja 2021.

  Poziv na edukativne aktivnosti AZVO-a u 2021. godini

  Agencija za znanost i visoko obrazovanje (AZVO) u 2021. godini nastavlja u okviru projekta SKAZVO, financiranog sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda, organizirati edukativne aktivnosti namijenjene djelatnicima visokih učilišta i studentima

 • Objavljeno
  15. siječnja 2021.

  Posjet studenata brodogradnje 3. MAJU

  U okviru kolegija Oprema broda i Oprema broda ST, studenti preddiplomskog studija brodogradnje posjetili su brodogradilište 3.MAJ.

 • Objavljeno
  15. siječnja 2021.

  Odluka o dodjeli Nagrade za transfer znanja 2020.

  Zaklade Sveučilišta u Rijeci donjela je Odluku o dodjeli Nagrade za transfer znanja 2020. https://www.zaklada.uniri.hr/zaklada/32599-2/