Teh. faks-35.jpg
Published
10. srpnja 2018.

Terenska nastava u Jadran galenskom laboratoriju

Studenti Tehničkog fakulteta u Rijeci su posjetili pogon društva Jadran galenski laboratorij d.d. na Svilnom

U okviru kontinuiranih edukacijskih posjeta učenika i studenata JGL-u, početkom srpnja bilo nam je zadovoljstvo ugostiti profesore i studente Tehničkog fakulteta Sveučilišta u Rijeci. 

Naši dragi gosti tom su prilikom imali mogućnost bolje upoznati procese razvoja, proizvodnje i skladištenja proizvoda unutar novog Pharma Valley kompleksa na Svilnom, a uz JGL-ove stručnjake i detaljnije se upoznati s primjenom znanja strojarske struke u velikom farmaceutskom pogonu. 

Nakon uvodne prezentacije koja je obuhvatila faze razvoja i rasta riječke tvrtke koja danas posluje na više od 50 tržišta svijeta, voditelji odjela Proizvodno održavanje posjetitelje su poveli u obilazak koje je obuhvatilo automatizirano visoko-regalno skladište, automatizirani sustav centralne paletizacije te tri kompletne pakirne i dvije dozirne linije. 

S obzirom da JGL kontinuirano podržava edukativne projekte s posebnim naglaskom na one koji su vezani za razvoj znanosti i razmjenu ideja, pri čemu se značajna posveta daje projektima koji povezuju mlade talente s poslovnom zajednicom i pripremaju ih za buduće poduzetničke izazove, vjerujemo da je ova posjeta bila tek početak daljnje suradnje. 

Ovom prilikom podsjećamo da je JGL upravo u procesu traženja novog člana tima u odjelu Proizvodnog održavanja na mjestu Specijaliste strojarskog održavanja koji je objavljen na mrežnim stranicama tvrtke, zaključno s 10. srpnja 2018. godine. Pozivamo sve zainteresirane da se upoznaju s detaljima i jave se slanjem životopisa i molbe.

 • Published
  Jučer
 • Published
  Ožujak 2019
  • Published
   19. ožujka 2019.

   Pripreme za državnu maturu

   Besplatne pripreme za državnu maturu, matematika A razina, za sve maturante kojima su studiji Tehničkog fakulteta prvi ili drugi izbor.

  • Published
   18. ožujka 2019.

   Bistro RITEH

   Meni od 18. do 22. ožujka 2019.

  • Published
   11. ožujka 2019.

   Sklopljen Sporazum o suradnji

   Zaključen je Sporazum o suradnji s Univerzitetom u Beogradu Mašinskim fakultetom.

  • Published
   11. ožujka 2019.

   Sklopljen Sporazum o suradnji

   Zaključen je Sporazum o suradnji s Razvojno – edukacijskim centrom za metalsku industriju Metalska jezgra Čakovec iz Čakovca.