Teh. faks-35.jpg
Published
10. srpnja 2018.

Terenska nastava u Jadran galenskom laboratoriju

Studenti Tehničkog fakulteta u Rijeci su posjetili pogon društva Jadran galenski laboratorij d.d. na Svilnom

U okviru kontinuiranih edukacijskih posjeta učenika i studenata JGL-u, početkom srpnja bilo nam je zadovoljstvo ugostiti profesore i studente Tehničkog fakulteta Sveučilišta u Rijeci. 

Naši dragi gosti tom su prilikom imali mogućnost bolje upoznati procese razvoja, proizvodnje i skladištenja proizvoda unutar novog Pharma Valley kompleksa na Svilnom, a uz JGL-ove stručnjake i detaljnije se upoznati s primjenom znanja strojarske struke u velikom farmaceutskom pogonu. 

Nakon uvodne prezentacije koja je obuhvatila faze razvoja i rasta riječke tvrtke koja danas posluje na više od 50 tržišta svijeta, voditelji odjela Proizvodno održavanje posjetitelje su poveli u obilazak koje je obuhvatilo automatizirano visoko-regalno skladište, automatizirani sustav centralne paletizacije te tri kompletne pakirne i dvije dozirne linije. 

S obzirom da JGL kontinuirano podržava edukativne projekte s posebnim naglaskom na one koji su vezani za razvoj znanosti i razmjenu ideja, pri čemu se značajna posveta daje projektima koji povezuju mlade talente s poslovnom zajednicom i pripremaju ih za buduće poduzetničke izazove, vjerujemo da je ova posjeta bila tek početak daljnje suradnje. 

Ovom prilikom podsjećamo da je JGL upravo u procesu traženja novog člana tima u odjelu Proizvodnog održavanja na mjestu Specijaliste strojarskog održavanja koji je objavljen na mrežnim stranicama tvrtke, zaključno s 10. srpnja 2018. godine. Pozivamo sve zainteresirane da se upoznaju s detaljima i jave se slanjem životopisa i molbe.

 • Published
  Jučer
 • Published
  Studeni 2018
  • Published
   13. studenoga 2018.

   AI BattleGround

   Održat će se četvrti po redu AI BattleGround

  • Published
   12. studenoga 2018.

   Bistro_RITEH

   Tjedna ponuda menija

  • Published
   8. studenoga 2018.

   Godišnja Elmer L Hann nagrada "Society of Naval Architects and Marine Engineers" za najbolji rad u brodogradnji

   Na svečanom "Ship Production Symposium - 2018.", održanoj u SAD-u nagradu za najbolji rad dobio je doc. dr. sc. Damir Kolić za "Lean IHOP Transformation of Shipyard Erection Block Construction", zajedno s autorima izv. prof. Sašom Sladićem i prof. dr. sc. Richardom Storchom.

  • Published
   5. studenoga 2018.

   58. obljetnica Tehničkog fakulteta

   Pozivamo vas na svečanost povodom obilježavanja 58. obljetnice Fakulteta koja će biti održana u petak 9. studenog 2018. u 11 sati u predavaonici P1/P2.

 • Published
  Listopad 2018