Teh. faks-35.jpg
Published
10. srpnja 2018.

Terenska nastava u Jadran galenskom laboratoriju

Studenti Tehničkog fakulteta u Rijeci su posjetili pogon društva Jadran galenski laboratorij d.d. na Svilnom

U okviru kontinuiranih edukacijskih posjeta učenika i studenata JGL-u, početkom srpnja bilo nam je zadovoljstvo ugostiti profesore i studente Tehničkog fakulteta Sveučilišta u Rijeci. 

Naši dragi gosti tom su prilikom imali mogućnost bolje upoznati procese razvoja, proizvodnje i skladištenja proizvoda unutar novog Pharma Valley kompleksa na Svilnom, a uz JGL-ove stručnjake i detaljnije se upoznati s primjenom znanja strojarske struke u velikom farmaceutskom pogonu. 

Nakon uvodne prezentacije koja je obuhvatila faze razvoja i rasta riječke tvrtke koja danas posluje na više od 50 tržišta svijeta, voditelji odjela Proizvodno održavanje posjetitelje su poveli u obilazak koje je obuhvatilo automatizirano visoko-regalno skladište, automatizirani sustav centralne paletizacije te tri kompletne pakirne i dvije dozirne linije. 

S obzirom da JGL kontinuirano podržava edukativne projekte s posebnim naglaskom na one koji su vezani za razvoj znanosti i razmjenu ideja, pri čemu se značajna posveta daje projektima koji povezuju mlade talente s poslovnom zajednicom i pripremaju ih za buduće poduzetničke izazove, vjerujemo da je ova posjeta bila tek početak daljnje suradnje. 

Ovom prilikom podsjećamo da je JGL upravo u procesu traženja novog člana tima u odjelu Proizvodnog održavanja na mjestu Specijaliste strojarskog održavanja koji je objavljen na mrežnim stranicama tvrtke, zaključno s 10. srpnja 2018. godine. Pozivamo sve zainteresirane da se upoznaju s detaljima i jave se slanjem životopisa i molbe.

 • Published
  21. rujna 2018.

  LTH Metalni lijev raspisuje natječaj za stipendije

  Pozivaju sve studente koji se obrazuju za zanimanja iz područja strojarstva. Prijave će biti prikupljene do 30.09.2018., a kandidati će biti obaviješteni o rezultatima izbora do 15.10.2018

 • Published
  20. rujna 2018.

  Održavanje manifestacije "Rijeka tehnologije"

  Pozivamo Vas na popularno-znanstvenu manifestaciju „Rijeka tehnologije“

 • Published
  19. rujna 2018.

  Zajednički izborni kolegiji u 2018./2019. ak. god.

  Objavljen je popis zajedničkih izbornih kolegija Sveučilišta u Rijeci i njegovih sastavnica koje studenti, pored izbornih kolegija na matičnoj instituciji, mogu izabrati u ljetnom i zimskom semestru 2018./2019. akademske godine.

 • Published
  19. rujna 2018.

  My First Conference 2018

  My First Conference 2018 na Pomorskom fakultetu u Rijeci.

 • Published
  17. rujna 2018.

  Pripremni seminar iz programiranja - prijave

  Prijave na Pripremni seminar iz programiranja dostupne su putem poveznice

 • Published
  17. rujna 2018.

  Donacija tvrtke GME

  Tvrtka GME uslužni obrt iz Sunje donirala je opremu te izvela elektromontažne radove u sklopu laboratorija za elektronergetiku, čime je dovršen funkcionalan, pokazni model distribucijske transformatorske stanice 10/0,4 kV. Veliko hvala cjelokupnoj GME ekipi!