riteh-fasada.jpg

Preddiplomski stručni studij elektrotehnike

Voditeljica  Marijana Živić Đurović, v. pred. mr. sc.

Novosti

 • Published
  Jučer
  • Published
   jučer

   Sastanak s voditeljicom studija 6.4.2017.

   Pozivaju se svi studenti preddiplomnskog stručnog studija elektrotehnike na sastanak s voditeljicom studija 6.4.2017. u 12h u prostoriji P3.
 • Published
  Ožujak 2017
 • Published
  Veljača 2017

O studiju

Trajanje studija
Preddiplomski studij je trogodišnji studij.

Uvjeti upisa na studij

Kompetencije, osposobljenost te nastavak studija
Preddiplomski stručni studij elektrotehnike ima za cilj osposobljavanje stručnjaka elektrotehnike za sudjelovanje u projektiranju i konstruiranju elemenata postrojenja, za ispitivanje i održavanje električnih strojeva i uređaja, elektroničkih industrijskih uređaja i uređaja industrijske automatizacije, te industrijskih i elektroenergetskih postrojenja. Pri tome je njegovo radno mjesto prvenstveno u pogonu, odnosno terenu, a u manjoj mjeri u uredu.
Odluči li se student za nastavak studija, on će biti moguć na onim ustanovama koje nude diplomski stručni studij elektrotehnike. Također, bit će moguć nastavak na diplomskom sveučilišnom studiju elektrotehnike Tehničkog fakulteta Sveučilišta u Rijeci prema posebnim uvjetima upisa koje određuje Fakultetsko vijeće.

Stručni naziv
stručni prvostupnik (baccalaureus) inženjer / stručna prvostupnica (baccalaurea) inženjerka elektrotehnike (bacc. ing. el.)

d3878f54a0287f8bb9c44262bf1c7aab.jpg