riteh-fasada.jpg

Preddiplomski sveučilišni studij elektrotehnike

Voditelj  doc. dr. sc. Vedran Kirinčić

Novosti

 • Published
  Listopad 2016
 • Published
  Rujan 2016
  • Published
   30. rujna 2016.

   Popis studenata po grupama iz Matematike 1

   Popis studenata po grupama iz Matematike 1. Doc. dr. sc. Loredana Simčić
  • Published
   29. rujna 2016.

   Raspodjela na grupe iz Inzenjerske grafike i dokumentiranja

   Raspodjela na grupe iz Inzenjerske grafike i dokumentiranja
  • Published
   23. rujna 2016.

   Predavanja iz Engleskog jezika I

   Uvodno predavanje iz kolegija Engleski jezik 1 održat će se u utorak, 4. listopada 2016, u razdoblju od 17 do 18,30 sati u dvorani U10 umjesto u petak, 7. listopada 2016. U drugom tjednu nastave kolegij će se održavati prema zadanom rasporedu. Matea Butković, prof. Voditeljica katedre za strane jezik
  • Published
   12. rujna 2016.

   Predaja završnih radova

   Predaja završnih radova - 13. 9. 2016. u 11:30 sati (ured prof. Šušnjića)

O studiju

Trajanje studija

3 – godišnji ustroj

Uvjeti upisa na studij i prijelaza s drugih visokih učilišta

Kompetencije, osposobljenost te nastavak studija

Preddiplomski sveučilišni studij elektrotehnike pripremat će studente za diplomski sveučilišni studij elektrotehnike, ali će im pružati i mogućnost zapošljavanja na odgovarajućim stručnim poslovima. Studij ima za cilj osposobljavanje studenata za primjenu temeljnih i specijalističkih znanja iz elektrotehnike, prepoznavanje, oblikovanje i rješavanje problema iz prakse, primjenu drugih stečenih znanja iz tehnike, matematike i računarstva, korištenje suvremenih inženjerskih alata, razumijevanje timskog rada i učinkovite komunikacije, razumijevanje etičnosti i etičke odgovornosti, te razumijevanje utjecaja inženjerskih rješenja na društvo i okolinu. Završeni student ovog studija mora biti sposoban uključiti se u kontinuirano obrazovanje i profesionalni razvoj, te posjedovati šire obrazovanje (poznavanje tema izvan tehnike).
Odluči li se student za nastavak studija, on će moći upisati diplomski sveučilišni studij elektrotehnike na Tehničkom fakultetu Sveučilišta u Rijeci, odnosno isti takav studij na ostalim sveučilištima u Republici Hrvatskoj.

Stručni naziv

Sveučilišni prvostupnik (baccalaureus) inženjer / sveučilišna prvostupnica (baccalaurea) inženjerka elektrotehnike (univ. bacc. ing. el.)

IMG_0248.jpg