Povratak

Poseban ispitni termin u periodu od 24.8.2020. do 28.8.2020.

Odlukom Dekana od 7. srpnja 2020. godine uveden je poseban ispitni termin u periodu od 24. do 28.8. za one predmete za koje se 2. ispitni rok održava u periodu od 8. do 17. srpnja, a kojim je omogućeno polaganje ispita iz ovog perioda u tom terminu. Pročitajte više u nastavku obavijesti.

Poštovane studentice i studenti,

Odlukom Dekana od 7. srpnja 2020. godine uveden je poseban ispitni termin u periodu od 24. do 28.8. za one predmete za koje se 2. ispitni rok održava u periodu od 8. do 17. srpnja, a kojim je omogućeno polaganje ispita iz ovog perioda u tom terminu. Raspored održavanja ispita u posebnom ispitnom terminu bit će objavljen i upisan u ISVU sustav tijekom sljedećeg tjedna.

Studenti koji žele pristupiti ispitu u posebnom ispitnom terminu trebaju odjaviti ispit u ovom ispitnom terminu i prijaviti ga u posebnom ispitnom terminu kad bude upisan u ISVU sustav. Studentima koji ne pristupe prijavljenom ispitu u ovom ispitnom terminu (u periodu od 8. do 17. srpnja), ispit će biti odjavljen.

Budući da je uvođenjem posebnog ispitnog termina povećan ukupni broj ispitnih termina na ovim predmetima, podsjećamo studente da je člankom 39. Pravilnika o studijima Sveučilišta u Rijeci propisano da student može polagati ispit iz istog predmeta najviše 3 puta u jednoj akademskoj godini te o tome studenti trebaju voditi računa prilikom odabira ispitnih termina.

S poštovanjem,

Ured dekana