shutterstock_175644863.jpg

sztfr_long.png

O nama

Cilj je Studentskog zbora Tehničkog fakulteta osigurati da se dostojanstveno postiže akademski uspjeh te popularizirati studente kao vrijednu zajednicu i značajan dio hrvatskog društva. Kako bi uspješno savladali sve prepreke važno je pravovremeno primiti svaku informaciju koja može kritično utjecati na vaš studij. Zato vas odabrani studenti predstavljaju u odlučujućim tijelima Sveučilišta u Rijeci te samoga Tehničkog fakulteta te čuvaju i bore se za poboljšanje vaših prava.

Studentski život podrazumijeva radove, kolokvije ispite i mnoge druge obaveze. SZTFR u tom dijelu sudjeluje u financiranju studentskih projekata, organiziranju raznih predavanja, tečajeva za dobivanje dodatnog iskustva i znanja, pomoć pri ostvarivanju mobilnosti itd.

Osim nastavnih postoje i posebne izvannastavne aktivnosti koje spajaju ugodno sa korisnim tako da se organiziraju izleti, kazališne predstave, brucošijade itd..

Kontakti

Funkcije SZTFR

Član SZTFR

Kontakt
Predsjednik, v.d. Erik Smoljan erik.smoljan@gmail.com
Potpredsjednik Luka Vukonić lvukonic@riteh.hr
Tajnik Petra Gugleta gugleta.petra@gmail.com
Pravobranitelj Denis Mijolović denis.mijolovic@sz.uniri.hr

Novosti

 • Objavljeno
  26. rujna 2018.

  Studentski izbori 2018. - ponavljanje izbora

  Donijeta je Odluka o određivanju dana ponavljanja izbora za izbor studentskih predstavnika u Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci i studentske zborove sastavnica Sveučilišta u Rijeci 2018.

 • Objavljeno
  6. lipnja 2018.

  Studentski izbori 2018. - rezultati 1. izbornog kruga

  Objavljeni rezultati za studentske izbore za izbor studentskih predstavnika u Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci i studentske zborove sastavnica sveučilišta u Rijeci 2018.

 • Objavljeno
  4. lipnja 2018.

  RITEH STEM GAMES 2018.

  Studenti i studentice Tehničkog fakulteta u Rijeci uspješno su sudjelovali na međunarodnom natjecanju pod nazivom STEM Games koje se održalo u Poreču od 08.-13.05.2018.

 • Objavljeno
  28. svibnja 2018.

  Studentski izbori 2018. - liste kandidata

  Objavljene liste kandidata za studentske izbore za izbor studentskih predstavnika u Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci i studentske zborove sastavnica sveučilišta u Rijeci 2018

 • Objavljeno
  3. studenoga 2015.

  RITEH Brucošijada

  Studentski zbor ovaj petak 06.11.2015 oragranizira brucošijadu u klubu Bačva sa početkom u 22:00. Zabavljat će nas kolega DJ Don Guliani. Svi ste pozvani, dođite!