16cr.jpg
Objavljeno
19. ožujka 2019.

Pripreme za državnu maturu

Besplatne pripreme za državnu maturu, matematika A razina, za sve maturante kojima su studiji Tehničkog fakulteta prvi ili drugi izbor.

Kako izgledaju pripreme?

Kako bi maturantima, budućim studentima, koji žele u ak. god. 2019./2020. upisati Tehnički fakultet u Rijeci, omogućili uspješno polaganje mature i uspješno studiranje na RITEH-u, ove godine organiziramo besplatne pripreme za ispit A razine državne mature iz matematike.

Nastavnici koji će voditi pripreme su profesori i asistenti fakulteta. Program priprema prilagođen je ispitnom katalogu državne mature iz matematike.

Tko se može prijaviti?

Svi maturanti kojima je, na dan 18. ožujka 2019., neki od studijskih programa koji se nude na Tehničkom fakultetu bio prvi ili drugi izbor, mogu se prijaviti za besplatne pripreme.
Prijave za pripreme traju do 2. travnja 2019. Broj mjesta je ograničen i popunjava se redom prijave.

Kako se prijaviti?

Putem elektroničke pošte na adresu riteh_pripreme@riteh.hr poslati osnovne podatke:
ime i prezime, škola, prijavljeni studijski program (brodogradnja, elektrotehnika, računarstvo ili strojarstvo) te e-mail adresu na koju želite zaprimati obavijesti. Nakon administrativnih provjera, primit ćete povratni e-mail o uspješnosti prijave

Sve dodatne informacije dobivat ćete putem elektroničke pošte pa ju trebate redovito provjeravati.

Održavanje priprema

Pripreme u trajanju od 40 nastavnih sati održavat će se u prostorijama Tehničkog fakulteta subotom od 9:00 do 12:00h počevši od 6. travnja 2019.