shutterstock_175644863.jpg

Studentski zbor

O nama

Cilj je Studentskog zbora Tehničkog fakulteta osigurati da se dostojanstveno postiže akademski uspjeh te popularizirati studente kao vrijednu zajednicu i značajan dio hrvatskog društva. Kako bi uspješno savladali sve prepreke važno je pravovremeno primiti svaku informaciju koja može kritično utjecati na vaš studij. Zato vas odabrani studenti predstavljaju u odlučujućim tijelima Sveučilišta u Rijeci te samoga Tehničkog fakulteta te čuvaju i bore se za poboljšanje vaših prava.

Studentski život podrazumijeva radove, kolokvije ispite i mnoge druge obaveze. SZTFR u tom dijelu sudjeluje u financiranju studentskih projekata, organiziranju raznih predavanja, tečajeva za dobivanje dodatnih korisnih iiskustava i znanja, pomoć pri ostvarivanju mobilnosti itd.

Osim nastavnih postoje i posebne izvannastavne aktivnosti koje spajaju ugodno sa korisnim tako da se organiziraju izleti, kazališne predstave, brucošijade itd..
 


Kontakti

Funkcije SZTFR

Član SZTFR

Kontakt
Predsjednik Zbora Denis Mijolović denis.mijolovic@sz.uniri.hr
Podpredsjednik Marko Mesarić mm.mesaric@gmail.com
Tajnik Zbora Petra Gugleta gugleta.petra@gmail.com
Pravobranitelj Dominik Gorički goricki.dominik@gmail.com

 


Novosti

 • Published
  Srpanj 2018
  • Published
   20. srpnja 2018.

   Studentski izbori 2018. - ponavljanje izbora

   Donijeta je Odluka o određivanju dana ponavljanja izbora za izbor studentskih predstavnika u Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci i studentske zborove sastavnica Sveučilišta u Rijeci 2018.

 • Published
  Lipanj 2018
  • Published
   6. lipnja 2018.

   Studentski izbori 2018. - rezultati 1. izbornog kruga

   Objavljeni rezultati za studentske izbore za izbor studentskih predstavnika u Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci i studentske zborove sastavnica sveučilišta u Rijeci 2018.

  • Published
   4. lipnja 2018.

   RITEH STEM GAMES 2018.

   Studenti i studentice Tehničkog fakulteta u Rijeci uspješno su sudjelovali na međunarodnom natjecanju pod nazivom STEM Games koje se održalo u Poreču od 08.-13.05.2018.

 • Published
  Svibanj 2018
  • Published
   28. svibnja 2018.

   Studentski izbori 2018. - liste kandidata

   Objavljene liste kandidata za studentske izbore za izbor studentskih predstavnika u Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci i studentske zborove sastavnica sveučilišta u Rijeci 2018