shutterstock_175644863.jpg

sztfr_long.png

O nama

Cilj je Studentskog zbora Tehničkog fakulteta osigurati da se dostojanstveno postiže akademski uspjeh te popularizirati studente kao vrijednu zajednicu i značajan dio hrvatskog društva. Kako bi uspješno savladali sve prepreke važno je pravovremeno primiti svaku informaciju koja može kritično utjecati na vaš studij. Zato vas odabrani studenti predstavljaju u odlučujućim tijelima Sveučilišta u Rijeci te samoga Tehničkog fakulteta te čuvaju i bore se za poboljšanje vaših prava.

Studentski život podrazumijeva radove, kolokvije ispite i mnoge druge obaveze. SZTFR u tom dijelu sudjeluje u financiranju studentskih projekata, organiziranju raznih predavanja, tečajeva za dobivanje dodatnog iskustva i znanja, pomoć pri ostvarivanju mobilnosti itd.

Osim nastavnih postoje i posebne izvannastavne aktivnosti koje spajaju ugodno sa korisnim tako da se organiziraju izleti, kazališne predstave, brucošijade itd..

Kontakti

Funkcije SZTFR

Član SZTFR

Kontakt
Predsjednik, v.d. Erik Smoljan erik.smoljan@gmail.com
Potpredsjednik Luka Vukonić lvukonic@riteh.hr
Tajnik Petra Gugleta gugleta.petra@gmail.com
Pravobranitelj Denis Mijolović denis.mijolovic@sz.uniri.hr

Novosti

 • Objavljeno
  28. listopada 2019.

  Uključi se u rad na projektima SZTFR

  Uslijed povećeg broja projektnih i ostalih aktivnosti SZTFR, pozivamo Vas da nam se pridružite u organizaciji preostalih projekata u preostalom dijelu 2019. godine.

 • Objavljeno
  20. lipnja 2019.

  WeAreDevelopers World 2019

  Studenti su u organizaciji Studentskog zbora Tehničkog fakulteta u Rijeci posjetili stručni kongres WeAreDevelopers World u Berlinu.

 • Objavljeno
  30. svibnja 2019.

  Studenti posjetili konferenciju "DUMP Days"

  Studenti Tehničkog fakulteta u Rijeci posjetili su konferenciju "DUMP Days" u organizaciji DUMP udruge mladih programera

 • Objavljeno
  27. svibnja 2019.

  STEM Games 2019. godine

  I na ovogodišnjim STEM Gamesima ekipe Tehničkog fakulteta su postigle zapažene rezultate.

 • Objavljeno
  11. travnja 2019.

  Studenti posjetili TTO Themotechnik, Ericsson Nikola Tesla i Rimac

  U organizaciji Studentskog zbora Tehničkog fakulteta u Rijeci i Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci, studenti Tehničkog fakulteta su imali priliku obići TTO Thermotechnik, Ericsson Nikola Tesla te Rimac automobile.

 • Objavljeno
  29. ožujka 2019.

  Posjet tvrtkama u Rijeci i Zagrebu

  Studentski zbor Tehničkog fakulteta u Rijeci organizira stručni posjet firmama TTO Thermotechnik, Ericsson Nikola Tesla i Rimac automobili.