shutterstock_175644863.jpg

sztfr_long.png

O nama

Cilj je Studentskog zbora Tehničkog fakulteta osigurati da se dostojanstveno postiže akademski uspjeh te popularizirati studente kao vrijednu zajednicu i značajan dio hrvatskog društva. Kako bi uspješno savladali sve prepreke važno je pravovremeno primiti svaku informaciju koja može kritično utjecati na vaš studij. Zato vas odabrani studenti predstavljaju u odlučujućim tijelima Sveučilišta u Rijeci te samoga Tehničkog fakulteta te čuvaju i bore se za poboljšanje vaših prava.

Studentski život podrazumijeva radove, kolokvije ispite i mnoge druge obaveze. SZTFR u tom dijelu sudjeluje u financiranju studentskih projekata, organiziranju raznih predavanja, tečajeva za dobivanje dodatnog iskustva i znanja, pomoć pri ostvarivanju mobilnosti itd.

Osim nastavnih postoje i posebne izvannastavne aktivnosti koje spajaju ugodno sa korisnim tako da se organiziraju izleti, kazališne predstave, brucošijade itd..

Kontakti

Funkcije SZTFR

Član SZTFR

Kontakt
Predsjednik Ivan Buterin ivanbuterin0@gmail.com
Potpredsjednica Marina Banov m.banov7@gmail.com
Tajnica Tina Mlinarić tina.mlinaric@gmail.com
Pravobraniteljica Lana Miličević lana.milicevic10@gmail.com

Novosti

 • Objavljeno
  4. ožujka 2021.

  Elektrotehničko društvo Zagreb

  Elektrotehničko društvo Zagreb (EDZ) postoji već 68 godina i jedna je od najstarijih stručnih organizacija u Republici Hrvatskoj (RH).

 • Objavljeno
  26. siječnja 2021.

  Humanitarni kviz 29.1.

  Studentski zbor organizira humanitarni kviz općeg znanja kako bi pomogli kolegama čije su obitelji oštećene u potresima koji su potkraj prošle godine pogodili područje Banovine. Više informacija na poveznici.

 • Objavljeno
  19. studenoga 2020.

  IAESTE natječaj za inozemnu praksu

  Želiš usavršiti svoje znanje, putovati diljem svijeta i steći nezaboravna iskustva? Prijavi se na IAESTE natječaj za inozemne prakse! Imaš vremena do 04.prosinca 2020. Više informacija možete pronaći na poveznici ispod.

 • Objavljeno
  27. listopada 2020.

  Ažurirana lista kandidata za 3. krug izbora predstavnika u Studentski zbor

  U nastavku se nalazi ažurirana konačna lista kandidata za 3. krug izbora predstavnika u Studentski zbor.

 • Objavljeno
  5. listopada 2020.

  OBAVIJEST O 3. KRUGU IZBORA ZA ODABIR PREDSTAVNIKA U STUDENTSKOM ZBORU 2020.

  Zaprimanje kandidatura za odabir predstavnika u Studentski zbor 2020. godine vršit će se do utorka 13.10.2020. na e-mail Izbornog povjerenstva Tehničkog fakulteta Rijeka (izbori.riteh@sz.uniri.hr).

 • Objavljeno
  22. rujna 2020.

  OBAVIJEST O ODRŽAVANJU 2. KRUGA GLASOVANJA STUDENTSKIH IZBORA 2020.

  Pozivaju se studentice i studenti da pristupe drugom krugu glasovanja za izbor studentskih predstavnika u Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci i Studentski zbor Tehničkog Fakulteta Sveučilišta u Rijeci 2020.