Teh. faks-35.jpg
Published
16. svibnja 2018.

Održana predavanja na Faculty of Maritime Sciences u Japanu

Održana su dva pozvana predavanja na Faculty of Maritime Sciences, University of Kobe, Japan.

U okviru HRZZ projekta Greener Approach to Ship Design and Optimal Route Planning, voditeljice prof. dr. sc. Jasne Prpić-Oršić, dana 15. svibnja 2018. godine, na poziv izv. prof. dr. sc. Kenji Sase, održana su dva pozvana predavanja na Faculty of Maritime Sciences, University of Kobe, Japan. Predavanje pod naslovom Numerical modelling of internal combustion engines at Faculty of Engineering University of Rijeka – Croatia održao je prof. dr. sc. Tomislav Mrakovčić s Tehničkog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, a predavanje pod naslovom On some machine learning applications in ocean engineering održao je doc. dr. sc. Marko Valčić s Pomorskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, obojica istraživači na spomenutome HRZZ projektu.

 • Published
  25. srpnja 2018.

  Javno savjetovanje za dodjelu STEM stipendija

  Savjetovanje je otvoreno do 5. kolovoza 2018.

 • Published
  20. srpnja 2018.

  Studentski izbori 2018. - ponavljanje glasovanja

  Donijeta je Odluka o određivanju dana ponavljanja izbora za izbor studentskih predstavnika u Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci i studentske zborove sastavnica Sveučilišta u Rijeci 2018.

 • Published
  19. srpnja 2018.

  Natječaj za izbor

  Natječaj za izbor; tri nastavnika u znanstveno-nastavno zvanje i na radno mjesto docent, tri suradnika u suradničko zvanje i na radno mjesto asistent, jednog suradnika za izbor u naslovno suradničko zvanje asistent

 • Published
  16. srpnja 2018.

  Traže se stipendisti

  Drvna industrija Klana d.d. traži motivirane studente za obavljanje studentske prakse i osigurava im stipendiju za vrijeme trajanja studija.

 • Published
  13. srpnja 2018.

  Computer Society Congress

  Studentski zbor Tehničkog fakulteta u Rijeci u suradnji s IEEE studentskim ogrankom Sveučilišta u Rijeci i potporom Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci organizira prvi Computer Society kongres u Rijeci 14. i 15.srpnja 2018.

 • Published
  12. srpnja 2018.

  Kalendar nastave

  Kalendar nastave za akademsku godinu 2018./2019. nalazi se u privitku.