Teh. faks-35.jpg
Objavljeno
23. svibnja 2019.

Održavanje prvog elektrotehničkog Hackathona u Hrvatskoj: eHackIt

U sklopu studentskog natjecanja Elektroboj, 1. lipnja na Fakultetu elektrotehnike i računarstva održat će se prvi elektrotehnički Hackathon u Hrvatskoj.

eHackIt je natjecanje u kojem se natječe 10 timova s minimalno dva i maksimalno četiri člana, a tema natjecanja je Life Hacks. Pod time se podrazumijeva da se natjecateljima daje sloboda da smisle i unaprijede bilo koji već postojeći proizvod. Natjecanje počinje u 8:00 sati i traje do 20:00 sati. Nakon isteka vremenskog roka, slijede prezentacije timova, ocjenjivanje i proglašenje pobjednika. Više informacija nalazi se na poveznici www.estudent.hr/category/natjecanja/elektroboj/

 • Objavljeno
  jučer

  Natječaj za zasnivanje radnog odnosa

  Natječaj za zasnivanje radnog odnosa na radno mjesto diplomirani knjižničar/ka

 • Objavljeno
  jučer

  Sistematski pregled

  Temeljem Zakona o zdravstvenoj zaštiti Zavod za javno zdravstvo i Tehnički fakultet organiziraju sistematski pregled studenata prvih godina preddiplomskih studija (prvi put upisani u ak.god. 2019./2020.).

 • Objavljeno
  jučer

  Obilježavanje Dana darivatelja krvi u RH

  Povodom nadolazećeg Dana darivatelja krvi u Republici Hrvatskoj, koji se obilježava 25. listopada, Društvo Crvenog križa Primorsko-goranske županije ove je godine predstavilo promotivni materijal nastao u suradnji s Veleučilištem u Rijeci.

 • Objavljeno
  21. listopada 2019.

  Job.Fair i Dan otvorenih laboratorija 2019

  Dana 24. listopada 2019. godine na Tehničkom fakultetu Sveučilišta u Rijeci održat će se JOB.FAIR manifestacija i Dan otvorenih laboratorija.

 • Objavljeno
  21. listopada 2019.

  Državne stipendije u STEM područjima znanosti

  Ministarstvo znanosti i obrazovanja uputilo je svim redovitim studentima studijskih programa u STEM područjima znanosti obavijest s uputama za provjeru podataka.

 • Objavljeno
  21. listopada 2019.

  Sajam stipendija i visokog obrazovanja 2019

  Tehnički fakultet u Rijeci sudjelovao je na Sajmu stipendija i visokog obrazovanja održanom u Zagrebu i Rijeci.