Teh. faks-35.jpg
Published
4. rujna 2018.

Potpisan Sporazum o suradnji

Dana 03. rujna 2018. godine je zaključen Sporazum o suradnji na stručnim, znanstvenim, istraživačkim, razvojnim i obrazovnim projektima.

Dekan mr. sc. Davor Mišković i dekanica prof. dr. sc. Jasna Prpić-Oršić su dana 03. rujna 2018.  godine ispred Politehnike Pula Visoke tehničko-poslovne škole s p.j. iz Pule, i Tehničkog fakulteta Sveučilišta u Rijeci potpisali Sporazum o suradnji na stručnim, znanstvenim, istraživačkim, razvojnim i obrazovnim projektima.

Predmetnim Sporazumom je iskazana volja i spremnost za uspostavljanje i provođenje međusobne suradnje u područjima obrazovanja, znanosti i tehnologije. Sudionici će u skladu s potpisanim dokumentom promicati izravnu suradnju i razmjenu između visokoškolskih ustanova i drugih obrazovnih ustanova.

U okvirima zaključenog Sporazuma poticat će se i istraživačka suradnja i razmjena kao i ostali oblici suradnje na područjima od zajedničkog interesa.

Strane potpisnice su Sporazum zaključile na neodređeno vrijeme u želji za ostvarenjem dugoročne suradnje.

 • Published
  Jučer
  • Published
   jučer

   Besplatni tečaj za studente riječkog Sveučilišta

   Psihološko savjetovalište SSC-a organizira besplatni tečaj za studente riječkog Sveučilišta za prevladavanje straha od javnog izlaganja. Ako izbjegavate izlaganje seminara i održavanje prezentacija pred kolegama ili ih odradite, ali uz teške muke, ovo je tečaj za vas!

  • Published
   jučer

   Poziv na tribinu (Ne)uspjeh: Moja priča

   Zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas da Zaklada Sveučilišta u Rijeci u novom kulturnom centru Ri Hub, 22. studenog 2018. u 19 sati, organizira tribinu (Ne)uspjeh: Moja priča, koja će okupiti mlade riječke inovatore i poduzetnike u priči o njihovom poslovnom (ne)uspjehu.

  • Published
   jučer

   Natječaj za dodjelu nagrade najuspješnijem studentu/ici s invaliditetom

   Sveučilište u Rijeci raspisalo je Natječaj za dodjelu novčane nagrade u iznosu od 1.000,00 kuna najuspješnijem studentu/ici s invaliditetom u akademskoj godini 2017./2018. Cilj nagrade je poticanje izvrsnosti i boljih postignuća redovitih studenata s invaliditetom i drugim teškoćama.

 • Published
  Studeni 2018