Teh. faks-35.jpg
Published
4. rujna 2018.

Potpisan Sporazum o suradnji

Dana 03. rujna 2018. godine je zaključen Sporazum o suradnji na stručnim, znanstvenim, istraživačkim, razvojnim i obrazovnim projektima.

Dekan mr. sc. Davor Mišković i dekanica prof. dr. sc. Jasna Prpić-Oršić su dana 03. rujna 2018.  godine ispred Politehnike Pula Visoke tehničko-poslovne škole s p.j. iz Pule, i Tehničkog fakulteta Sveučilišta u Rijeci potpisali Sporazum o suradnji na stručnim, znanstvenim, istraživačkim, razvojnim i obrazovnim projektima.

Predmetnim Sporazumom je iskazana volja i spremnost za uspostavljanje i provođenje međusobne suradnje u područjima obrazovanja, znanosti i tehnologije. Sudionici će u skladu s potpisanim dokumentom promicati izravnu suradnju i razmjenu između visokoškolskih ustanova i drugih obrazovnih ustanova.

U okvirima zaključenog Sporazuma poticat će se i istraživačka suradnja i razmjena kao i ostali oblici suradnje na područjima od zajedničkog interesa.

Strane potpisnice su Sporazum zaključile na neodređeno vrijeme u želji za ostvarenjem dugoročne suradnje.

 • Published
  Jučer
 • Published
  Ožujak 2019
  • Published
   19. ožujka 2019.

   Pripreme za državnu maturu

   Besplatne pripreme za državnu maturu, matematika A razina, za sve maturante kojima su studiji Tehničkog fakulteta prvi ili drugi izbor.

  • Published
   18. ožujka 2019.

   Bistro RITEH

   Meni od 18. do 22. ožujka 2019.

  • Published
   11. ožujka 2019.

   Sklopljen Sporazum o suradnji

   Zaključen je Sporazum o suradnji s Univerzitetom u Beogradu Mašinskim fakultetom.

  • Published
   11. ožujka 2019.

   Sklopljen Sporazum o suradnji

   Zaključen je Sporazum o suradnji s Razvojno – edukacijskim centrom za metalsku industriju Metalska jezgra Čakovec iz Čakovca.