Teh. faks-35.jpg
Published
8. rujna 2017.

Sklopljen Sporazum o suradnji na znanstvenoistraživačkim, razvojnim i obrazovnim projektima

Dana 13. srpnja 2017. godine zaključen je Sporazum o suradnji na znanstvenoistraživačkim, razvojnim i obrazovnim projektima između trgovačkog društva IHC ENGINEERING CROATIA d.o.o. iz Rijeke i Tehničkog fakulteta Sveučilišta u Rijeci.

Zakonski zastupnik Srđan Lerner i dekanica prof. dr. sc. Jasna Prpić-Oršić su dana 13. srpnja 2017. godine ispred društva  IHC ENGINEERING CROATIA d.o.o. iz Rijeke i Tehničkog fakulteta Sveučilišta u Rijeci potpisali Sporazum o suradnji na znanstvenoistraživačkim, razvojnim i obrazovnim projektima.

Predmetnim Sporazumom su definirana načela dugoročne suradnje između strana potpisnica na projektima istraživanja, razvoja i obrazovanja iz područja djelatnosti Fakulteta koji mogu značajno pridonijeti uspješnosti ostvarenja razvojnih planova društva  IHC ENGINEERING CROATIA d.o.o.

Strane potpisnice su Sporazum zaključile na neodređeno vrijeme u želji za ostvarenjem dugoročne suradnje.

 • Published
  Jučer
 • Published
  Rujan 2017
  • Published
   20. rujna 2017.

   Obavijest o održavanju javnog izlaganja

   Javno izlaganje o rezultatima istraživanja na sveučilišnom poslijediplomskom studiju pristupnika Dinka Đurđevića, mag. ing. oecoing. održat će se u petak 29. rujna 2017. godine s početkom u 10.00 sati u prostoriji U2.
  • Published
   19. rujna 2017.

   Prijave na Cisco edukaciju za rad s računalnim mrežama

   U tijeku su prijave na edukaciju za stjecanje praktičnih znanja u održavanju i implementaciji računalnih mreža, prema programu i uz podršku vodeće svjetske kompanije na području mrežnih tehnologija - Cisco.
  • Published
   18. rujna 2017.

   IEEEXtreme_11.0

   IEEEXtreme_11.0
  • Published
   18. rujna 2017.

   Otvorena Skriptarnica

   Od 18. rujna 2017. otvorena je Skriptarnica Radno vrijeme je od 7:30 do 15:30 sati.
  • Published
   18. rujna 2017.

   3DEXPERIENCE event

   U sklopu potpisivanja sporazuma o osnivanju 3DEXPERIENCE STEM Lab-a (RiTeh-CADCAM Group-AITAC) održat će se brojne prezentacije i prikazi CAD mogućnosti 3DEXPERIENCE platforme.