Teh. faks-35.jpg
Published
6. prosinca 2017.

Uvodna radionica za znanstvenike i studente: „Implementacija superračunalnog sustava Bura u istraživanju i znanosti“

Centar za napredno računanje i modeliranje održat će uvodnu radionicu pod nazivom: „Implementacija superračunalnog sustava Bura u istraživanju i znanosti“ dana 19. prosinca 2017. godine u zgradi Sveučilišnih odjela na Kampusu Sveučilišta u Rijeci.

Centar za napredno računanje i modeliranje održat će uvodnu radionicu pod nazivom „Implementacija superračunalnoga sustava Bura u istraživanju i znanosti“. 

 
Radionica je dio Interreg InnoHPC EU projekta čiji je cilj između ostalog učiniti superračunalnu infrastrukturu dostupnijom znanstvenicima i studentima, kako bi se šira grupa upoznala s načinom i mogućnostima korištenja superračunalnog sustava Bura. Ovom radionicom znanstvenici i studenti, zainteresirani sudionici saznat će načine korištenja superračunala kao sredstva za razvoj znanosti i istraživanja.
 
Radionica će se održati 19. prosinca 2017. godine u zgradi Sveučilišnih odjela na Kampusu Sveučilišta u Rijeci.
 
Zainteresirani znanstvenici i studenti zamoljeni su da se registriraju za sudjelovanje na radionici. Registraciju je moguće obaviti ispunjavanjem prijavnog obrasca na web stranici Centra (http://cnrm.uniri.hr/radionica-bura/) ili na email na adresu centra cnrm@uniri.hr .Zbog ograničenog broja radnih mjesta i potrebe rezervacije adekvatne prostorije molimo Vas da registraciju obavite u što skorije vrijeme.
 
Pod sljedećem linkom nalazi se više informacija o samoj radionici.