16cr.jpg
Objavljeno
2. veljače 2021.

Ćakula s CROZ-ovim data inženjerima

Prvi je takav događaj bila Ćakula s CROZ-ovim developerima, a sada je vrijeme za Ćakulu s CROZ-ovim data inženjerima koja će se održati 11. veljače od 16 do 17 sati.

Kako se najbolje pripremiti za svijet rada? Što poslodavci traže od budućih zaposlenika? Kako izgleda selekcijski proces za studentsku praksu ili posao? Koje su tehnologije najčešće korištene u praksi? To su neka od pitanja koja kopkaju studente, a informacije najčešće traže na job fair eventima.

Zato je CROZ odlučio pojačati takve aktivnosti za studente i iskoristiti popularizaciju online događanja u doba korone. Tako su nastale Ćakule s CROZ-ovcima – niz online druženja sa studentima i zaposlenicima CROZ-a. Ideja je da u sat vremena ugodnog i opuštenog Zoom druženja CROZ-ovci iz različitih timova odgovaraju na pitanja studenata kako bi lakše došli do informacija o aktualnim tehnologijama, primjeni znanja stečenih na faksu u budućem radu, selekcijskom procesu i kompetencijama koje poslodavci traže, standardima u radu, ali i o svemu ostalome što ih muči i kopka.

Prvi je takav događaj bila Ćakula s CROZ-ovim developerima, a sada je vrijeme za Ćakulu s CROZ-ovim data inženjerima koja će se održati 11. veljače od 16 do 17 sati. Za prijavu je potrebno ispuniti par podataka na linku i tako bookirati sat vremena opuštene, ali vrlo informativne ćakule s Marijom Pezić i Ivanom Dundovićem, CROZ-ovim data inženjerima koji će odgovarati na pitanja o:

 • Data inženjerstvu
 • Data vizualizaciji
 • Tehnologijama kao što su DataStage, Toad, DBeaver, Hadoop, Cognos
 • Studentskim praksama i selekcijskom procesu za prakse/posao
 • Radu u timovima na ogromnim projektima
 • Svakodnevici CROZ-a

U pripremi su još Ćakule s poslovnim analitičarima, sistem inženjerima, UX/UI dizajnerima/front-end developerima i HR-ušama. Sve informacije o nadolazećim Ćakulama, kao i ostalim aktivnostima, mogu se pronaći na društvenim mrežama: CROZ FacebookCROZ Instagram, CROZ LinkedIn a više o studentskim praksama u CROZ-u na: ljetniakcelerator.croz.net.

Prijave za Ćakulu s developerima traju do srijede, 10. veljače do kraja dana.

 • Objavljeno
  23. veljače 2021.

  Poziv: Humanitarna izložba - Umjetnički impulsi otpora nasilju

  Ususret Danu žena u Galeriji SKC se od 25. veljače do 1. ožujka održava humanitarna izložba radova nastalih tijekom kampanje Bitna.si (povodom Međunarodnog dana borbe protiv nasilja prema ženama).

 • Objavljeno
  23. veljače 2021.

  Bistro RITEH

  Meni od 22. do 26. veljače 2021.

 • Objavljeno
  23. veljače 2021.

  Objavljena privremena rang-lista - stipendije za izvrsnost

  Dana 19. veljače 2021. godine objavljena je Privremena rang-lista kandidata koji su ostvarili pravo na stipendiju za izvrsnost Sveučilišta u Rijeci u 2020./21. ak. god.

 • Objavljeno
  19. veljače 2021.

  Erasmus info dan 04. ožujka 2021.

  Ured za međunarodnu mobilnost Sveučilišta u Rijeci organizira info dan o novom Erasmus+ natječaju koji će se za studente, osoblje i nastavnike Tehničkog fakulteta održati u četvrtak, 04. ožujka 2021. godine s početkom u 10:00 sati.

 • Objavljeno
  18. veljače 2021.

  SISTEMATSKI PREGLED

  Sistematski pregled studenata prvih godina preddiplomskih sveučilišnih studija (prvi put upisani u ak.god. 2020./2021.).

 • Objavljeno
  11. veljače 2021.

  Počinje deseta Rijeka psihologije

  Unatoč izazovnim vremenima od 15. do 21. veljače 2021. godine gradom na Rječini i virtualnim okruženjem poteći će deseta, obljetnička Rijeka psihologije.